- 6,872
- 10,914
- 113
Knk bol bol şanslar inşallah düşündüğüm olmaz yazdığın gibi gelsingece gece destan gibi kupon yaptık.
olur da gelirse bir iki arkadaşa dmden yazarım
Ekli dosyayı görüntüle 163638
cali ve slovenya maclarından korkuyorum sadece digerlerine güvenim 9/10 falanKnk bol bol şanslar inşallah düşündüğüm olmaz yazdığın gibi gelsin
Bende aynı işte knk ondan dedimcali ve slovenya maclarından korkuyorum sadece digerlerine güvenim 9/10 falan
bu gece cok kısır maclar bakalım bunlar gollü olur belkiBende aynı işte knk ondan dedim
Dun Bayern Munih Ajax macinda bir gol kacti inanamazsin arkasindaki adami gormedi Munih li top vurmadi kaleci kalde yok kaleciyi gecti topun krendi kendine cizgiyi gecmesini bekledi izle gor inanamayacaksin dk. 45 te olduHadi inş gelir kardeşim ama vallahi futboldan soğudum tamamen fiziğe dayalı bi oyun oldu dikkat ettiyseniz maçlarda pozisyon bile zor oluyo girdikleri pozisyonları da degerlendiremiyolar böyle olunca maçlar alt bitiyor ve bizde üzülüyoruz biz para kaybederken onlar kazanıyor ins bu durum sende olmaz..
Valla bunu bile bile üst alıyoruzbu gece cok kısır maclar bakalım bunlar gollü olur belki
inter miami macına iy gol almıstım 44te bir gol kactı pcyi kıracaktım sinirden. kale çizgisinde herif üflese gol olacak auta atmayı başardı topu yaValla bunu bile bile üst alıyoruz
Bende 1.5 üst dedim oldu son dakikalarda ama diğer maçlar loseinter miami macına iy gol almıstım 44te bir gol kactı pcyi kıracaktım sinirden. kale çizgisinde herif üflese gol olacak auta atmayı başardı topu ya
Sansın bol olsun ustad şiir gibi aksın gelsin insallahgece gece destan gibi kupon yaptık.
Doğrudur kardeşim niye inanmıyim daha neler görcez paranın olduğu yerde hersey olur eski futbol yok artık bunlar şimdi göz göre göre yapiyo kesinlikle şike var maçlarda birileri takımlara şunu yapın söyle oynayın aman he bak çok gol atmayın biz biteriz diyorlar sonuçta parayi götüren onlar oluyoDun Bayern Munih Ajax macinda bir gol kacti inanamazsin arkasindaki adami gormedi Munih li top vurmadi kaleci kalde yok kaleciyi gecti topun krendi kendine cizgiyi gecmesini bekledi izle gor inanamayacaksin dk. 45 te oldu
Bol sansgece gece destan gibi kupon yaptık.
Bol sansgece gece destan gibi kupon yaptık.