Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling bjornensz / Kasa 100 Hedef 650

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Lose olduk malesef :(

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Hayırlı sabahlar cümleten.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,015
47,850
113
aynen istanbuldayım birazdan cıkayım o zaman sinirden karnım acıktı evde bişi yok :D

saglık olsun şanssız geceydi kısmette yokmuş
Banada gönder canım çekti.kiymali peynirli patatesli karışık 1.5 porsiyon olsun üstüne birazda pul biber yaninada büyük ayran 🤩🤩

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,015
47,850
113
aynen istanbuldayım birazdan cıkayım o zaman sinirden karnım acıktı evde bişi yok :D

saglık olsun şanssız geceydi kısmette yokmuş
La nerden dedin su böreği be vallahi öyle böyle canım çekmedi.para olsa canım cekmezdi anasını satım.agzim sulandı 😂😂

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,015
47,850
113
keske ben de karsıda olsam mk hiç sevmiyorum bu lanet semti
Burasıda lanet bı semt.burdaki trafik bu tarafta hiç bı yerde yok.hep Pendik Kadıköy minibüsleri yüzünden.bi kilitliyorlar trafiği daha açılmıyor.kaldirilcak o hat diyorlardi bı kalkmadı

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Burasıda lanet bı semt.burdaki trafik bu tarafta hiç bı yerde yok.hep Pendik Kadıköy minibüsleri yüzünden.bi kilitliyorlar trafiği daha açılmıyor.kaldirilcak o hat diyorlardi bı kalkmadı
trafik sorunu cok yok da insanını hiç sevmiyom buranın mk afgan suriyeli dolu hep sokaklarda türkçe konuşan adam yok. komsuların birbirine saygısı zaten yok gecenin 2sinde tv izliyorlar bagırta bagırta müzik falan dinliyorlar.
okul ankaradaydı ne güzel kampüste yurtta kalıyordum okulun yurdunda ormanın icinde tatil yeri gibiydi

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,015
47,850
113
O değilde hem sigara yok hem acım hangisini yapsam şaşırdım mk parasizligin mk.sen kupon tutturaydin senden istiycekyim sende patladın :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...