- 6,872
- 10,914
- 113
beyler börekçiler kaçta açılıyor la bilen var mı
9 gibi açılırbeyler börekçiler kaçta açılıyor la bilen var mı
Açılmıştır.istanbuldaysan tabibeyler börekçiler kaçta açılıyor la bilen var mı
Gerçi bugün pazar bugün geç açılabilir ama 8i bulmaz burda 5de açılanlar varbeyler börekçiler kaçta açılıyor la bilen var mı
aynen istanbuldayım birazdan cıkayım o zaman sinirden karnım acıktı evde bişi yokAçılmıştır.istanbuldaysan tabi
Banada gönder canım çekti.kiymali peynirli patatesli karışık 1.5 porsiyon olsun üstüne birazda pul biber yaninada büyük ayran 🤩🤩aynen istanbuldayım birazdan cıkayım o zaman sinirden karnım acıktı evde bişi yok
saglık olsun şanssız geceydi kısmette yokmuş
Hangi semt?aynen istanbuldayım birazdan cıkayım o zaman sinirden karnım acıktı evde bişi yok
esenlerHangi semt?
La nerden dedin su böreği be vallahi öyle böyle canım çekmedi.para olsa canım cekmezdi anasını satım.agzim sulandı 😂😂aynen istanbuldayım birazdan cıkayım o zaman sinirden karnım acıktı evde bişi yok
Karsidasin sen ben bu taraftayimesenler
agzım sulandı böyle yazınca kapalıysa üzülürüm ahhaha 6da cıkıcam bakıcamBanada gönder canım çekti.kiymali peynirli patatesli karışık 1.5 porsiyon olsun üstüne birazda pul biber yaninada büyük ayran 🤩🤩
keske ben de karsıda olsam mk hiç sevmiyorum bu lanet semtiKarsidasin sen ben bu taraftayim
Burasıda lanet bı semt.burdaki trafik bu tarafta hiç bı yerde yok.hep Pendik Kadıköy minibüsleri yüzünden.bi kilitliyorlar trafiği daha açılmıyor.kaldirilcak o hat diyorlardi bı kalkmadıkeske ben de karsıda olsam mk hiç sevmiyorum bu lanet semti
trafik sorunu cok yok da insanını hiç sevmiyom buranın mk afgan suriyeli dolu hep sokaklarda türkçe konuşan adam yok. komsuların birbirine saygısı zaten yok gecenin 2sinde tv izliyorlar bagırta bagırta müzik falan dinliyorlar.Burasıda lanet bı semt.burdaki trafik bu tarafta hiç bı yerde yok.hep Pendik Kadıköy minibüsleri yüzünden.bi kilitliyorlar trafiği daha açılmıyor.kaldirilcak o hat diyorlardi bı kalkmadı
Yazma la buradan senden isticektim diye maddi talep diye banlamasinlar sonra ahadkdkskO değilde hem sigara yok hem acım hangisini yapsam şaşırdım mk parasizligin mk.sen kupon tutturaydin senden istiycekyim sende patladın
Sans parası istiycekyim 🤭🤭😁😁👍Yazma la buradan senden isticektim diye maddi talep diye banlamasinlar sonra ahadkdksk