Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Black35 | Tekli 110 Sterlin

Kupon Miktarı
4100
Kupon Oranı
2.22

Akinkazim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,443
1,705
113
Sagolasin can dost , nerelerdesin gözükmuyon
Arantıdayım baba dost Birşeyler Yapmaya çalışıyorum. Basiretim bağlandı heralde Neye elimi atsam kuruyor Bu sıra
İşteydim Yeni geldim, Yeni bir işe başladım. 🙂 Biraz bonuslara bakıp kaçacağım veya takılırım. Sen iyisindir inşallah Herşey Yolunda mı?

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
Arantıdayım baba dost Birşeyler Yapmaya çalışıyorum. Basiretim bağlandı heralde Neye elimi atsam kuruyor Bu sıra
İşteydim Yeni geldim, Yeni bir işe başladım. 🙂 Biraz bonuslara bakıp kaçacağım veya takılırım. Sen iyisindir inşallah Herşey Yolunda mı?
Sükur kanka isten geldim bende saat 6gibi , maci izliyodum

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
Kanka ana paranla oynamiyon galiba, yada oynuyosan ne oynuyosun

Akinkazim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,443
1,705
113
Kanka ana paranla oynamiyon galiba, yada oynuyosan ne oynuyosun
Ana param değil ana parayı ev geçimine harcıyorum bana birşey Kalmıyor. İnanır mısın ben oynamıyorum öyle büyük ben geçimi kurtarmak İçin savaşıyorum. Bonus bulacağım oyun dönecek 200-300 kendime sigara parası kurtarırsam. Yoksa öyle imkanlarım yok. Oyun bana sadece bi yan gelir. Sitelere atmıyorum valla kanka 😊

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
Ana param değil ana parayı ev geçimine harcıyorum bana birşey Kalmıyor. İnanır mısın ben oynamıyorum öyle büyük ben geçimi kurtarmak İçin savaşıyorum. Bonus bulacağım oyun dönecek 200-300 kendime sigara parası kurtarırsam. Yoksa öyle imkanlarım yok. Oyun bana sadece bi yan gelir. Sitelere atmıyorum valla kanka 😊
Reis helal olsun en guzelini yapiyon, nerden bakarsan 250kyi geçik borcum var

Wajjj

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,123
1,403
113
Fenerbahçe maçı 4.5 üst banko