- 400
- 105
- 43
Tebrikler daim olsun 🥳
Vur vur inlesinŞu 1.5 üst şansızlığıni kırdık sonunda @Daimon
Alay bizi dinlesin 😂😂, askerlik anilari canlandi gozumdeVur vur inlesin
😂😂😂Alay bizi dinlesin 😂😂, askerlik anilari canlandi gozumde
bagirmayinca da tekrar tekrar söyleAlay bizi dinlesin 😂😂, askerlik anilari canlandi gozumde
Geri döndün bende varım dedin reis 1.5 üst 🧐 🧐Şu 1.5 üst şansızlığıni kırdık sonunda @Daimon
Cansın reis adam gibi adam 🤩 taktik analiz 4 4lükGeri döndün bende varım dedin reis 1.5 üst 🧐 🧐
Sagolasin can dost , nerelerdesin gözükmuyon@Black35 Tebrikler Kankam Yakışır Sol Şeride devam
Teşekkürler reis iyi forumlar.. 🧐Cansın reis adam gibi adam 🤩 taktik analiz 4 4lük
Kolay gelsin ustam gecen guzel olsunTeşekkürler reis iyi forumlar.. 🧐
Arantıdayım baba dost Birşeyler Yapmaya çalışıyorum. Basiretim bağlandı heralde Neye elimi atsam kuruyor Bu sıraSagolasin can dost , nerelerdesin gözükmuyon
Sükur kanka isten geldim bende saat 6gibi , maci izliyodumArantıdayım baba dost Birşeyler Yapmaya çalışıyorum. Basiretim bağlandı heralde Neye elimi atsam kuruyor Bu sıra
İşteydim Yeni geldim, Yeni bir işe başladım. 🙂 Biraz bonuslara bakıp kaçacağım veya takılırım. Sen iyisindir inşallah Herşey Yolunda mı?
Kanka ana paranla oynamiyon galiba, yada oynuyosan ne oynuyosunArantıdayım baba dost Birşeyler Yapmaya çalışıyorum. Basiretim bağlandı heralde Neye elimi atsam kuruyor Bu sıra
İşteydim Yeni geldim, Yeni bir işe başladım. 🙂 Biraz bonuslara bakıp kaçacağım veya takılırım. Sen iyisindir inşallah Herşey Yolunda mı?
Ana param değil ana parayı ev geçimine harcıyorum bana birşey Kalmıyor. İnanır mısın ben oynamıyorum öyle büyük ben geçimi kurtarmak İçin savaşıyorum. Bonus bulacağım oyun dönecek 200-300 kendime sigara parası kurtarırsam. Yoksa öyle imkanlarım yok. Oyun bana sadece bi yan gelir. Sitelere atmıyorum valla kanka 😊Kanka ana paranla oynamiyon galiba, yada oynuyosan ne oynuyosun
Reis helal olsun en guzelini yapiyon, nerden bakarsan 250kyi geçik borcum varAna param değil ana parayı ev geçimine harcıyorum bana birşey Kalmıyor. İnanır mısın ben oynamıyorum öyle büyük ben geçimi kurtarmak İçin savaşıyorum. Bonus bulacağım oyun dönecek 200-300 kendime sigara parası kurtarırsam. Yoksa öyle imkanlarım yok. Oyun bana sadece bi yan gelir. Sitelere atmıyorum valla kanka 😊
Her zaman maç veriyorsun 1 tanesi gelmedi verdiğin maçlara kendin bassana kardesFenerbahçe maçı 4.5 üst banko
Yorumlara bakHer zaman maç veriyorsun 1 tanesi gelmedi verdiğin maçlara kendin bassana kardes