Afiyet olsun reis 🧐Keyif icindi be reis , bak az once avmde ne buldum, iyi giderdi bu saatte
Ekli dosyayı görüntüle 436060
Hafta ici reis, şampiyonlar liginde kurcam sofrayı 😁bagimlisi degilim ama kumarda kazaninca guzel gidiyor keyifine 😍Afiyet olsun reis 🧐
Keyf eğlence çok başka reis her insanın eğlence şekil farklı bende severim eğlenip dans etmeyiHafta ici reis, şampiyonlar liginde kurcam sofrayı 😁bagimlisi degilim ama kumarda kazaninca guzel gidiyor keyifine 😍
Reis vallaha keyiflenince kendimi ulkenin zengini hissediyorum apayri dunyalar yasıyorum , hele cebe bi 150 200k girdimi kendimi kibrista buluyorum 😁Keyf eğlence çok başka reis her insanın eğlence şekil farklı bende severim eğlenip dans etmeyi
Reis vallaha keyiflenince kendimi ulkenin zengini hissediyorum apayri dunyalar yasıyorum , hele cebe bi 150 200k girdimi kendimi kibrista buluyorum 😁
Hahahaha 🤣🤣 Yaşa reis ya
Kıbrısa gittinmi reis hic 😁 ezmeyeKeyf eğlence çok başka reis her insanın eğlence şekil farklı bende severim eğlenip dans etmeyi
Gitmiş kadar oldum reis 🧐 😇 🤠Kıbrısa gittinmi reis hic 😁 ezmeye
Allah nasip ederse yılbaşından once vurursam parayi , meritroyal yapcam, bolbol ss atcam sana 😂Gitmiş kadar oldum reis 🧐 😇 🤠
Ne üçlüsü adiyaman tütünümuSardım baba bir üçlü
Yok yeşilliNe üçlüsü adiyaman tütünümu
👑🛀💤Yok yeşilli