- 27,584
- 22,817
- 113
1840 den beri takipteyim
en çok hak eden benim hele ben olmayım forumla birlikte konuyu da ateşe veririmHayir @SULLY deil dost , bizde adalet şaşmaz 😏
Hic isi bilmiyosun omer beni secicekdin ondan sonra geriye 1 kisi secmek kalicakdi 😁@BLACKROSE dost ben valla bu kadar kisi arasindan 2 kisi secemem
Kimi secsem digerleri ginul koyar sen secc usta
Tamam1840 den beri takipteyim
Bakalım
Senin 2. Adimda basarili olur insallah dostHic isi bilmiyosun omer beni secicekdin ondan sonra geriye 1 kisi secmek kalicakdi 😁
isim ve para muhabbeti yasaktırNe parasi dost para konusu geçmedi , paranın p'sidemi geçmesin
Omere dm atilmiyor
Yuuuuuuuuh@Erdinc414184 ve @APARKAT sizde takip etmissiniz bastan sona, siz ikinizde rol yapın yazcam size
@Başkan bu adamı mod yapar mısın artık çok tatlı değil mi :d@Erdinc414184 ve @APARKAT sizde takip etmissiniz bastan sona, siz ikinizde rol yapın yazcam size
Yazdıkları gibi gelsin bol şanslar@Erdinc414184 ve @APARKAT sizde takip etmissiniz bastan sona, siz ikinizde rol yapın yazcam size
Kardes mac yok para pic olmasin derim.sana uyarsa 2li nba oyuncu kuponu yapayim 3.30 maclarina gelirse 1k olur zaten.ne diyosun illa dvm et dersen masa tenisi bile oynarim ben 😁😁 ama para yok sigara param kupon param cikar nba kuponu gelirse
2 yaralınım olduğu kavgaya polis çağırdı resmen@Başkan bu adamı mod yapar mısın artık çok tatlı değil mi :d
dün aynısını ben dedimde geç olur ded bakalım ne dicek 😀Kardes mac yok para pic olmasin derim.sana uyarsa 2li nba oyuncu kuponu yapayim 3.30 maclarina gelirse 1k olur zaten.ne diyosun illa dvm et dersen masa tenisi bile oynarim ben 😁😁 ama para yok sigara param kupon param cikar nba kuponu gelirse
Rolling ve monry harici etiketlenmezsem sevinirim , aaaaa unutmuşum zaten onu yapan hiç yoktu