- 56,545
- 30,714
- 113
Yav bildigin yummy kodu iste 21 ftn kazandim bonus vardi oraya gecti 10 15 kat cevrimli ana paraya geciyor normaldeNoldu ne mevzusu o senın
Yav bildigin yummy kodu iste 21 ftn kazandim bonus vardi oraya gecti 10 15 kat cevrimli ana paraya geciyor normaldeNoldu ne mevzusu o senın
Bonus aktifken mi girdin koduYav bildigin yummy kodu iste 21 ftn kazandim bonus vardi oraya gecti 10 15 kat cevrimli ana paraya geciyor normalde
Aynen öyle işte yav zaten iptal etmeyi unuttum 1 ftnden de az kalmisti belki gelmis bana diyorki destek konusunda öyle kural var diyor aktif bonus varken oraya geciyormus bak bak senBonus aktifken mi girdin kodu
Bir şey bonustur ya da nakittir
Bonus aktifken para yatırınca bonusa gecmıyorsa para
Nakit verilen kodta nakit geçmesi gerekir
Detayları bilmiyorum
Neyse ben yapıyorum aga kuponu sen gitmişsin@BJKrussz aga çevrimdışı mısın
HelloSelam birtanem
Tamam
Saçmaymış dost bilmiyorum valla ben pek sorun yaşamadım bir kez vbetkripto sitesi vardıAynen öyle işte yav zaten iptal etmeyi unuttum 1 ftnden de az kalmisti belki gelmis bana diyorki destek konusunda öyle kural var diyor aktif bonus varken oraya geciyormus bak bak sen
Ulan ayıp be
Sorman hata😱
Benim hesabima girip 3k mi da yemislerdi valla senin olayin zaten açik mecbur yapacaklar siteyi kapatiyoz kayip bonusu yok mu diyecekler site onlarin yine şanslarini denemişler hakkini aramasan eklenmezdi işteSaçmaymış dost bilmiyorum valla ben pek sorun yaşamadım bir kez vbetkripto sitesi vardı
Orda 2200ftn civarı kaybetmiştim
Baktım kayıp bonusunu kaldırmışlar o site kapanacak diye yüzde 5 110 ftn hakkımız var vermediler
Burda desteğe yazdım özelden zor ama dedi bir kez konuşalım yazdı vbettr ye eklenmıstı kaybım yardımcı olmuştu onun harici sorun yaşamadım
Ben
ben
Artik bi roll yapalimda alem roll gorsun be
Yok komple girmedim bıraktım baba Aileyle savaşıyorum şimdiBaska yeremi geçtin form
İşte farkımız bak ben yazdımmı hic😂😂
Rakamlar konusur yegeennn rakamlarİşte farkımız bak ben yazdımmı hic😂😂
Eklemedi çoğuna portföye bağlı dedi eniştenin portföyünü beğenmişler dostBenim hesabima girip 3k mi da yemislerdi valla senin olayin zaten açik mecbur yapacaklar siteyi kapatiyoz kayip bonusu yok mu diyecekler site onlarin yine şanslarini denemişler hakkini aramasan eklenmezdi işte