Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling BLACKROSE | Herkese Özel Aktif Bireysel Rolling

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Yav bildigin yummy kodu iste 21 ftn kazandim bonus vardi oraya gecti 10 15 kat cevrimli ana paraya geciyor normalde
Bonus aktifken mi girdin kodu
Bir şey bonustur ya da nakittir
Bonus aktifken para yatırınca bonusa gecmıyorsa para
Nakit verilen kodta nakit geçmesi gerekir
Detayları bilmiyorum

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,545
30,714
113
Bonus aktifken mi girdin kodu
Bir şey bonustur ya da nakittir
Bonus aktifken para yatırınca bonusa gecmıyorsa para
Nakit verilen kodta nakit geçmesi gerekir
Detayları bilmiyorum
Aynen öyle işte yav zaten iptal etmeyi unuttum 1 ftnden de az kalmisti belki gelmis bana diyorki destek konusunda öyle kural var diyor aktif bonus varken oraya geciyormus bak bak sen :)

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Neyse ben yatıyorum uyursam üstüme toprak atın

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Aynen öyle işte yav zaten iptal etmeyi unuttum 1 ftnden de az kalmisti belki gelmis bana diyorki destek konusunda öyle kural var diyor aktif bonus varken oraya geciyormus bak bak sen :)
Saçmaymış dost bilmiyorum valla ben pek sorun yaşamadım bir kez vbetkripto sitesi vardı
Orda 2200ftn civarı kaybetmiştim
Baktım kayıp bonusunu kaldırmışlar o site kapanacak diye yüzde 5 110 ftn hakkımız var vermediler
Burda desteğe yazdım özelden zor ama dedi bir kez konuşalım yazdı vbettr ye eklenmıstı kaybım yardımcı olmuştu onun harici sorun yaşamadım

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,545
30,714
113
Saçmaymış dost bilmiyorum valla ben pek sorun yaşamadım bir kez vbetkripto sitesi vardı
Orda 2200ftn civarı kaybetmiştim
Baktım kayıp bonusunu kaldırmışlar o site kapanacak diye yüzde 5 110 ftn hakkımız var vermediler
Burda desteğe yazdım özelden zor ama dedi bir kez konuşalım yazdı vbettr ye eklenmıstı kaybım yardımcı olmuştu onun harici sorun yaşamadım
Benim hesabima girip 3k mi da yemislerdi valla senin olayin zaten açik mecbur yapacaklar siteyi kapatiyoz kayip bonusu yok mu diyecekler site onlarin yine şanslarini denemişler hakkini aramasan eklenmezdi işte

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Benim hesabima girip 3k mi da yemislerdi valla senin olayin zaten açik mecbur yapacaklar siteyi kapatiyoz kayip bonusu yok mu diyecekler site onlarin yine şanslarini denemişler hakkini aramasan eklenmezdi işte
Eklemedi çoğuna portföye bağlı dedi eniştenin portföyünü beğenmişler dost
Valla o hesap patlama mevzusu neye göre bilmiyorum bir kez yüksek para varken gitti site 2-3 saat giremedim tamam dedim patladık sonra düzelmiş duruyordu para başımıza gelmedi oyuncu hesabında paranın havaya gitmesi çok sinir bozucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...