Kendi rol ünde de öyle oynuyor 10-15 dk kayboluyo onun totemi oOlabilir bide bu kadar bekleyip ilk adima patlamak üzer
Kendi rol ünde de öyle oynuyor 10-15 dk kayboluyo onun totemi oOlabilir bide bu kadar bekleyip ilk adima patlamak üzer
Bol sansSiteden limit yemişim zar zor bu bahsi atabildim kusura bakmayın dostlar
Adım 1.
Ekli dosyayı görüntüle 467116
Bol bol şanslarSiteden limit yemişim zar zor bu bahsi atabildim kusura bakmayın dostlar
Adım 1.
Herkes parayı aldı dedeye bıraktı kesin dediler dost ben öğretmen yapmaz dedim ama dedikodular aldı başını gittiSiteden limit yemişim zar zor bu bahsi atabildim kusura bakmayın dostlar
Adım 1.
Bol sansSiteden limit yemişim zar zor bu bahsi atabildim kusura bakmayın dostlar
Adım 1.
bşnsSiteden limit yemişim zar zor bu bahsi atabildim kusura bakmayın dostlar
Adım 1.
Adım 1.
Bol şanslarSiteden limit yemişim zar zor bu bahsi atabildim kusura bakmayın dostlar
Adım 1.
Bizde emanete hiyanetlik olmaz dostHerkes parayı aldı dedeye bıraktı kesin dediler dost ben öğretmen yapmaz dedim ama dedikodular aldı başını gitti
Bol şansSiteden limit yemişim zar zor bu bahsi atabildim kusura bakmayın dostlar
Adım 1.
Bizi bilen bilir diye 100 kişi kriptodan çarptı zamanında yaylacı bayram dostBizde emanete hiyanetlik olmaz dost
Bilen biliyor zaten