Bu iş yaş dost 3 adım bilmek zor iş vakit geçiyor işte konu amacına ulaşıyorEnişte sende benim gibi hayal kırıklığı yaşıyorsun 2dir dimi
Bu iş yaş dost 3 adım bilmek zor iş vakit geçiyor işte konu amacına ulaşıyorEnişte sende benim gibi hayal kırıklığı yaşıyorsun 2dir dimi
Zıranı bkle kardsmAz daha beklede bizde bi heycan yasayalim aw
Zıranı bkle kardsm
OkSon adimda tofas maci olmamaliydi euroleague olabilirdi
doğru diyor 😀
Ilk iki adimi da o getirdi zatendoğru diyor 😀
yok la bence saçmaydı son adım tofaş fark 20 üstü handikap alınmazdı cokca maç vardı bültende yani neyseIlk iki adimi da o getirdi zaten
Ne alaka dost o zman yatan her kuponda bunu diyelim bakis acin yanlis bence tofas macida avrupa maci burkina faso maci degilkiyok la bence saçmaydı son adım tofaş fark 20 üstü handikap alınmazdı cokca maç vardı bültende yani neyse
la ne alaka ya -23 handikap maç burkina faso daha iyidirNe alaka dost o zman yatan her kuponda bunu diyelim bakis acin yanlis bence tofas macida avrupa maci burkina faso maci degilki
A spor mu burasi yaw tartisiyonuz 😂😂😂Ne alaka dost o zman yatan her kuponda bunu diyelim bakis acin yanlis bence tofas macida avrupa maci burkina faso maci degilki
Ok dost ben oyle düsunmüyom. Neyse sira bizde herhalde novanin yerine yapmistik şimdi kendi siramla ne alaka ya -23 handikap maç burkina faso daha iyidir
Bende konuyu oraya getiriyom gitti işteA spor mu burasi yaw tartisiyonuz 😂😂😂
Gitti bitti
🙃🙃Ok dost ben oyle düsunmüyom. Neyse sira bizde herhalde novanin yerine yapmistik
HmmmBende konuyu oraya getiriyom gitti işte
o. zaman sıra bende ben kendi sıramı yapmadım 😀Ok dost ben oyle düsunmüyom. Neyse sira bizde herhalde novanin yerine yapmistik şimdi kendi siram
Bol sansAz takılak Bakalm keyfineEkli dosyayı görüntüle 467180
bize sıra gene gelmedi blşnsAz takılak Bakalm keyfineEkli dosyayı görüntüle 467180