- 1,500
- 646
- 113
Valla benim suradan gelecek paraya cok ihtiyacim var bugun. Hayatımın en broken donemini yaşıyorum. Olanagi varsa sansimi denemk isterimBeyler bugun rol keyif vermiyor
Valla benim suradan gelecek paraya cok ihtiyacim var bugun. Hayatımın en broken donemini yaşıyorum. Olanagi varsa sansimi denemk isterimBeyler bugun rol keyif vermiyor
Boyle zamanlarda genellikle oynadigin hicbir mac gelmiyo kral bence careyi bunda aramaValla benim suradan gelecek paraya cok ihtiyacim var bugun. Hayatımın en broken donemini yaşıyorum. Olanagi varsa sansimi denemk isterim
Yazdığın gibi gelsin reisHadi bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 467200
Bol sansHadi bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 467200
Zırr kutuplar birbirini ceker o yüzden bence qeldi bile😂@Aekrem @JoeQuanqa bunu getirtin ikiniz ayni anda roll yapın 😃
Yine ismimiz yok hahaa yazdığınız gibi gelsin reis 🤣@Aekrem @JoeQuanqa bunu getirtin ikiniz ayni anda roll yapın 😃
kesinlikle gelcek@Aekrem @JoeQuanqa bunu getirtin ikiniz ayni anda roll yapın 😃
Hele gelsin bakarız gece uzunYine ismimiz yok hahaa yazdığınız gibi gelsin reis 🤣
Bana ne geliyor@Aekrem @JoeQuanqa bunu getirtin ikiniz ayni anda roll yapın 😃
Bizdeki kasa seçil erzanda yok reis, rol bugun keyif vermedi 😏😃Yine ismimiz yok hahaa yazdığınız gibi gelsin reis 🤣
3/2 ile ortalardasınBana ne geliyor
Şaka yapıyorum reis kazanda gerisi önemli değil baş tacısınBizdeki kasa seçil erzanda yok reis, rol bugun keyif vermedi 😏😃
Aga bee bugun aniden sira gelmese basarirdik kismet degilmis3/2 ile ortalardasın