- 56,550
- 30,716
- 113
Ne 4 ü 2 ye indirsen suan kazanan roll sayisi 3 katina cikmisti az analiz lütfen 2 adim kâr olarak dönerHedef 3 adimmi yoksa 4mu olsun @JoeQuanqa ve @Aekrem nasi istiyonuz
Ne 4 ü 2 ye indirsen suan kazanan roll sayisi 3 katina cikmisti az analiz lütfen 2 adim kâr olarak dönerHedef 3 adimmi yoksa 4mu olsun @JoeQuanqa ve @Aekrem nasi istiyonuz
Nasi yani canoNe 4 ü 2 ye indirsen suan kazanan roll sayisi 3 katina cikmisti az analiz lütfen 2 adim kâr olarak döner
tamamdırAyni anda yapmayın bence sira sira takip edek diye okeymi @JoeQuanqa @Aekrem
Başarılı olurlarsa sende yap , bana hatirlat dostHadi beyler 3 adımda tabakları dolduruyoruz
Dm mefetetamamdır
yok yok 😁 mefeteDm mefete
Vay amk
Suata ayarlat @butragueno finansci gel iki dakkayok yok 😁 mefete
aynen 😁Suata ayarlat @butragueno finansci gel iki dakka
2 adimdan sonra 3 te patlayan cok olduya 2 adima indirsen daha iyi olur dedim de o da bisey vermez yav gerciNasi yani cano
Oyle kar birakmaz ki cano size2 adimdan sonra 3 te patlayan cok olduya 2 adima indirsen daha iyi olur dedim de o da bisey vermez yav gerci
Yuzde aliriz tabiki işlem nedirSuata ayarlat @butragueno finansci gel iki dakka
Dogru dogruOyle kar birakmaz ki cano size
Joe 2 dk kaybolda roll bize kalsin yineaynen 😁
mefete - mefete - iban 😁Yuzde aliriz tabiki işlem nedir
@Aekrem uykuya daldı kuvvet ihtimalJoe 2 dk kaybolda roll bize kalsin yine
aekrem kayboldu onukinide sana alalım çifte won olur hiç olmazsa 😀Joe 2 dk kaybolda roll bize kalsin yine