- 7,730
- 3,519
- 113
Şansın bol olsunBirazdan başlıyoruz dostlar
Şansın bol olsunBirazdan başlıyoruz dostlar
Bol şanslar dostBirazdan başlıyoruz dostlar
Tamam başkanım emeğine sağlıkAgalar herkese sen yap diyoz ama 2 gun sonra gelip bana soz vermistin demeyin, o an kim varsa yapiyoz, o sen sen şu yapcaksiniz diyoz ama 10 dk sonra Forumda aktif olmuyorsunuz
OkAgalar herkese sen yap diyoz ama 2 gun sonra gelip bana soz vermistin demeyin, o an kim varsa yapiyoz, o sen sen şu yapcaksiniz diyoz ama 10 dk sonra Forumda aktif olmuyorsunuz
Beni ayırıyorsun hepDostlar konu içinde o an kim varsa rastgele seçiyoruz , tanidigim veya tanimadigim kim varsa o an seçiyorum, bende ayrımcılık asla yok
Teşekkürler dostumbol şans dostum @iceman0606
Dm bakar mısın kanka bi, bana 20 ocaktan bi sözün vardı 🤣Agalar herkese sen yap diyoz ama 2 gun sonra gelip bana soz vermistin demeyin, o an kim varsa yapiyoz, o sen sen şu yapcaksiniz diyoz ama 10 dk sonra Forumda aktif olmuyorsunuz
Sen kanlıca tapularını şevkodan alBeni ayırıyorsun hep
Yav aga burda dunya insan var hangi biriyle ugrasiyim ,20 ocak diyon, 20 ocaktan beridir konuya geldindemi yaziyonDm bakar mısın kanka bi, bana 20 ocaktan bi sözün vardı 🤣
Teşekkürler dostBol bol şanslar
Sağolasın dost umarım jestlerinin karşılığını fazlasıyla alırsınElimden geldiğince herkese yaptiriyorum, bugunde hic yapmanlar yapsin onlarada sans vermek lazım