- 27,744
- 22,965
- 113
MantıklıSanane
MantıklıSanane
Büyü var yavNolucak Boyle he bi kazanan yok lan 2 gundur
EssselaaaaMantıklı
OkKimsede demiyo ki adam kaybetti biraz ara verelim hep beraber saldırmayalım hurra dalmayalım sanal kasa değil cash para basıyoruz adamada yazık falan
Haklısın neyse bbb apiiKimsede demiyo ki adam kaybetti biraz ara verelim hep beraber saldırmayalım hurra dalmayalım sanal kasa değil cash para basıyoruz adamada yazık falan
%50 freebet almıştım yatirima onla ugrasiyom 2k yaparsam cekip burada dagitacamAga herkes kendine guveniyo ama zort 🤣 bizim tabakçı piyasadan kayboldu nerdesin la @Jhornet
Bol şns%50 freebet almıştım yatirima onla ugrasiyom 2k yaparsam cekip burada dagitacam
Ekli dosyayı görüntüle 467816
Reis çözücem bu durumu bi şans toparlamamız lazım 😂Agalar çözüm lazımboyle olmuyo herkes 1 veya 2ci adimda muhakak patates oluyo
Diyeceğimi dedim az önce yine iplemedin@SULLY görüldü hee
Şöyle bişi olsa herkes bi mac yazsn sevdiklerini al kombinle patlatAgalar çözüm lazımboyle olmuyo herkes 1 veya 2ci adimda muhakak patates oluyo
Peki tamamAgalar çözüm lazımboyle olmuyo herkes 1 veya 2ci adimda muhakak patates oluyo
ben kabul etmiyorum ben 3 de patlıom hiç 1 de patlamadım demekki olucak.Agalar çözüm lazımboyle olmuyo herkes 1 veya 2ci adimda muhakak patates oluyo
Mac öncesi olsn canlı deqil amaŞöyle bişi olsa herkes bi mac yazsn sevdiklerini al kombinle patlat
Secmeler olsun dostAgalar çözüm lazımboyle olmuyo herkes 1 veya 2ci adimda muhakak patates oluyo
Neyse bbBen yapıyorum 1 ci adimi geçmiştik, kaldi 2 adım