- 27,584
- 22,817
- 113
Liste başa dönsün hadiKoltuğu devr alip direksiyona benmi geçiyim 😂
Liste başa dönsün hadiKoltuğu devr alip direksiyona benmi geçiyim 😂
Arka plana atmıs kendini tee başından beri derim pen6 dieHalili görünce ufak çaplı bir kriz geçirdim. Oynadığından haberim yoktu sahada hiç göremedim 😅
Yok yok sen zahmet etmeKoltuğu devr alip direksiyona benmi geçiyim 😂
Kırmızıdan sonra sen,herkese sira gelir beyler yeterki kazanin 😁@BLACKROSE iki adımda ortalığı yıkayım ver bir şans
Senide alieiz siraya reisYok yok sen zahmet etme
Ağa arkadaşlar istekli desteklemek daha güzel şu an için onlar devam etsinler@Kırmızı sira sende yapcaksan buyur reis, yoksa baska biri yapsın
Bize sira nba de gelir herhaldeKırmızıdan sonra sen,herkese sira gelir beyler yeterki kazanin 😁
Hadi inşallah dost inşallah seninle kırarız sansizligi bikac gündür surkli kayıp akıp veriyoruzKırmızıdan sonra sen,herkese sira gelir beyler yeterki kazanin 😁
Rolling için kendini adamış nicki bile yapabilirim@BLACKROSE iki adımda ortalığı yıkayım ver bir şans
Ne zaman istersen yaptırırız reis, oncelik sende yapcahn zaman yazman yeterliAğa arkadaşlar istekli desteklemek daha güzel şu an için onlar devam etsinler
Maksat parani katlamak dostSenide alieiz siraya reis
Dm fix mefeteHadi inşallah dost inşallah seninle kırarız sansizligi bikac gündür surkli kayıp akıp veriyoruz
Yapabilirimden sonra sira sendeMaksat parani katlamak dost
Iyi rolcusun kanka biliyorumMaksat parani katlamak dost
Aynen Cok iyiIyi rolcusun kanka biliyorum
benide koy knk sırayaa kazanç garantiliSenide alieiz siraya reis
Merhaba dost konu hayırlı olsunDostlarımızla , gırgır, muhabbet,sohbet roll ,kupon öneri , fikir alışverişi herşeyi bu konu altında yapabiliriz(argo küfür tartışma dışında herşey serbest)
Her rollcüye 200 atacagim 1k yaparsa 400 ona 400 bana 200 kisi konu icinde takip edene. Arada roll parasını yükseltiriz, 1k 2k 500 TL