- 8,876
- 9,606
- 113
Nerenin takımı hangi lig oBeşiktaşa 50k ?
Nerenin takımı hangi lig oBeşiktaşa 50k ?
Ok byNerenin takımı hangi lig o
Wp bak
Burdan yaz yanimda degil telefonWp bak
Senide mi dolandirdi enişteUlan kaç kere uyardım mahoyu ilk seni çarptı dedim bırak uzatma banlanacaksın her gün biri yazıyo maho para aldı vermedi diye bana da yarım saat önce bi ss aldık yine yarın sende dostum yazmış 😁😁
Para icin yapilmaz dost başka yolu var miBol keseden 500x 1000x , taktik şu dedenin elini degil , asasını kaldıran aliyor harçlık
Banada 200 alıp 300 aticakti 9 cu gunn omer 😀@Novasky gedson yarın iki katını Atacam abi dedi inandım
Yok la hikaye benle başladı severim mahoyu da komik geliyo bana ondanSenide mi dolandirdi enişte
Sen birde parasi gidenlere sor dost bence artik forumda yeri yok baska hesapla gelsede banlanmaliYok la hikaye benle başladı severim mahoyu da komik geliyo bana ondan
İlk benden istedi 100 dedim söyleyim ödül sana da atsın suskun söyledim attı ona da
Dedi akşama maaşı alcam sana 250 atcam tefeci değiliz olum dedim ben vermedim zaten yardımcı oluruz birbirimize o kadar
Baktım 4-5 saat sonra mı ne yazdı PayFix yaz diye oo dedim hayırdır vurdun mu yok dedi maaş yattı 🤣🤣 enişte 250yyi kıvırdı arkadan herkese maaş alcam deyip tokstlamıs canım kardeşim gelir yine mahonun yeri ayrıdır bizde mahosuz forum sıkıcı dost kabul etmek gerekir
Yok gelince ödüyo borcunu o konuda hakkını yemeyiz dost 150 aldıysa 300 atar muhakkak atar ama 1 hafta sonra ama 1 ay sonraSen birde parasi gidenlere sor dost bence artik forumda yeri yok baska hesapla gelsede banlanmali
O zaman iyi dost ödül verelim gelinceYok gelince ödüyo borcunu o konuda hakkını yemeyiz dost 150 aldıysa 300 atar muhakkak atar ama 1 hafta sonra ama 1 ay sonra
Yok sevıyo burayı ama o kendını bı sıkıntıya sokuyor gözü dönüyor sonraO zaman iyi dost ödül verelim gelince
Surekli sans parasida istiyormus insanlardan dost sevse yapmaz yavYok sevıyo burayı ama o kendını bı sıkıntıya sokuyor gözü dönüyor sonra
Arap misali düğün bittimi kınayı he enisteYok gelince ödüyo borcunu o konuda hakkını yemeyiz dost 150 aldıysa 300 atar muhakkak atar ama 1 hafta sonra ama 1 ay sonra
dost ben gedson rolüne girip borç istesem olurmuArap misali düğün bittimi kınayı he eniste
Şans parasımı o nasıl birşey şansı döndürüyorsa alalım hemen kimden alıoz kanksSurekli sans parasida istiyormus insanlardan dost sevse yapmaz yav
Özenmedik degildost ben gedson rolüne girip borç istesem olurmu
Eniste veriyormus dostŞans parasımı o nasıl birşey şansı döndürüyorsa alalım hemen kimden alıoz kanks