- 32,256
- 15,889
- 113
bence çok haklı bazı haklı olduğun yerlerde illaki kullanmak gerek bence çünkü küfür boşa kullanılmıyor aslında 😀Daha Sakin olalım ihtiyar
bence çok haklı bazı haklı olduğun yerlerde illaki kullanmak gerek bence çünkü küfür boşa kullanılmıyor aslında 😀Daha Sakin olalım ihtiyar
haydi haydi tam saaatti vurgununO yuzden bi SiyahGül olmak kolay değil
O da ayrı bir şey haklısın vallaO gözü kalanlar kazananlarında kalıyo
Adam 50k çekim yapmış yarım saat olmuş
Gidiyo 2 kişi 50 çekilişi beğeni böyle kahpelik olmaz ben direkt banlarım yetkim olsa bırak paran var avq çocukları hala 40-50 yi kovalıyorlar inadına da onlara çıkıyo kör şeytan
O onu çalıştığı maaş gibi görüyo kardeşim reelde de cımrı bu adamlar zaten cepte 50 milyon olsun yolda biri görse gerçekten ihtiyacı olan 20 lira veremez Allah versin derinan enişte 4-5 senedir görmedim şeyleri gördüm bu dediğinde o kadar doğru ki aç gözlülük bi insanda varsa herşeyi yapar 1 lira için ama girip 1 lira dağıtmaz ben az buçuk param olunca girip katılmıyorum yazık insanlara
Niye bursa tarafa skli mi biriktiriyoruz enişte biz 😀O onu çalıştığı maaş gibi görüyo kardeşim reelde de cımrı bu adamlar zaten cepte 50 milyon olsun yolda biri görse gerçekten ihtiyacı olan 20 lira veremez Allah versin der
Böyle adamların parası yaramaz zaten bunları skli abla yapıp salcan Bursa tarafına 🤣🤣🤣 enişte görmez inşallah mesajı
Zamanında sklı ablalar biz Bursa çocuğuyuz diyodu enişte o geldi aklıma Bursa’yı yaktılar orda 🤣Niye bursa tarafa skli mi biriktiriyoruz enişte biz 😀
Gecen joe biliyor bir konudaydik neyse bayada zaman gecirdik adam 10k kazandi 25 50 lira para atmis bir kac kisiye..gecen konu acmiş şike diye 25k kaybetmis ne diyim valla üzülmedimO onu çalıştığı maaş gibi görüyo kardeşim reelde de cımrı bu adamlar zaten cepte 50 milyon olsun yolda biri görse gerçekten ihtiyacı olan 20 lira veremez Allah versin der
Böyle adamların parası yaramaz zaten bunları skli abla yapıp salcan Bursa tarafına 🤣🤣🤣 enişte görmez inşallah mesajı
Nasil bir güzellik dost kaybettikce odül mü varNiye bursa tarafa skli mi biriktiriyoruz enişte biz 😀
Ona bakarsan Edirne videolarida var enişte klasörden çıkaralım istersen 😀😀Zamanında sklı ablalar biz Bursa çocuğuyuz diyodu enişte o geldi aklıma Bursa’yı yaktılar orda 🤣
Gecen attik ya dost hemen unutuyonKuruşsuz kalsamda hayatta forumdan 1 insandan bi kuruş almam almadimda şükürler olsun
Yav açma açma gerek yok la geçen eski konuları okudum 2020 nin mart Nisan ayları o zaman 5 kişi 20 falan açıyorduk dolar 5 liraydı bari 50 lira yapGecen joe biliyor bir konudaydik neyse bayada zaman gecirdik adam 10k kazandi 25 50 lira para atmis bir kac kisiye..gecen konu acmiş şike diye 25k kaybetmis ne diyim valla üzülmedim
Ben bilmem enişte meraklısı varsa linki bırak izlesin 🤣🤣Ona bakarsan Edirne videolarida var enişte klasörden çıkaralım istersen 😀😀
Bana 23tl atmıştı ulan dedim geri atım daha yazmadı yüzsüz bunlar kazanmasın mesela gözüm kalsında aç kalsın 😀Gecen joe biliyor bir konudaydik neyse bayada zaman gecirdik adam 10k kazandi 25 50 lira para atmis bir kac kisiye..gecen konu acmiş şike diye 25k kaybetmis ne diyim valla üzülmedim
Harbi oyle dost ama illaki döner bu şansYav açma açma gerek yok la geçen eski konuları okudum 2020 nin mart Nisan ayları o zaman 5 kişi 20 falan açıyorduk dolar 5 liraydı bari 50 lira yap
Zamanında bizim konularda yardıranlar parayı buldu dost 3-5 kişi takıldı gözüme bakıyom 100 den cevırıyolar aylardır bi biz gülemedik
Valla bende yazdim fix yaz geri aticam donmediBana 23tl atmıştı ulan dedim geri atım daha yazmadı yüzsüz bunlar kazanmasın mesela gözüm kalsında aç kalsın 😀
Hata bi nevi de bizdeydi herkes kendimiz sanıyoruz aslında bilinmedik kişilere katılmıcan sansar herif.Valla bende yazdim fix yaz geri aticam donmedi
Birine 2 kere 200 attım bi kere bir kere daha istedi yine 200 attım bu kıyagını unutmam dedi 20k çekmiş baktım yazdım cevap vermedi 🤣🤣Bana 23tl atmıştı ulan dedim geri atım daha yazmadı yüzsüz bunlar kazanmasın mesela gözüm kalsında aç kalsın 😀