- 31,888
- 13,783
- 113
Sıranı bekle cavusJoe kaybederse 500 le kazanirsa 1k ile basliyom demi dmden yazdigin gibi
Sıranı bekle cavusJoe kaybederse 500 le kazanirsa 1k ile basliyom demi dmden yazdigin gibi
Hadi lan oradan tütüncüBol sanslar
Eko kasiniyon yine ak daha dun dalastiniz ne diye laf atiyon bos bos gerecen yine
20/0 ortada tablo var , bide 500 diyon yapma gozunu seviyimJoe kaybederse 500 le kazanirsa 1k ile basliyom demi dmden yazdigin gibi
Başladı başladı sendiyiz bakalım ne olcak 😂@as1907 qeri sayım baslatıyormuyuz😴😴😁
Lan ben kimsenin adını qecirmedm etmedm nie üstünüze alınıon.?Eko kasiniyon yine ak daha dun dalastiniz ne diye laf atiyon bos bos gerecen yine
Ben demedim sen dedin lo cok ayip bide sen 2 defa roll yap dedin yapmadik biz hep iyilikten kaybettik rolleri alip sallayadabilirdim ah ah20/0 ortada tablo var , bide 500 diyon yapma gozunu seviyim
Ok eko adamin etiketlendigi mesaj ya hani akLan ben kimsenin adını qecirmedm etmedm nie üstünüze alınıon.?
Yada bi isim yok
O dündü gel dedim bjk izlicem dedin geçti gariBen demedim sen dedin lo cok ayip bide sen 2 defa roll yap dedin yapmadik biz hep iyilikten kaybettik rolleri alip sallayadabilirdim ah ah
Tütüncu muHadi lan oradan tütüncü
😂😂Başladı başladı sendiyiz bakalım ne olcak 😂
Pardon qörmedm siliom 😑Ok eko adamin etiketlendigi mesaj ya hani ak
Bu saatten,snra,senle foto bile cekinmem😁Tütüncu mu
Bol şans1 Kupon kardeşler yanıltmaz
Sıra bana qelcekmiO dündü gel dedim bjk izlicem dedin geçti gari
Bugun peki ?O dündü gel dedim bjk izlicem dedin geçti gari
Bol sans1 Kupon kardeşler yanıltmaz
Montaja bak efsane aq 😂😂😂
Zalımlar Collection on Instagram: "Kanal olimpiyatları bir kış günü düşer aklımıza tşk🌹"
16K likes, 110 comments - zalimlarcollection1 on November 16, 2023: "Kanal olimpiyatları bir kış günü düşer aklımıza tşk🌹".www.instagram.com
Malesef 500 yok dost, kazanan yok zatenBugun peki ?