- 56,839
- 31,145
- 113
As dostS.a beyler
As dostS.a beyler
ilk defa kendimi bu forumda küfür etmemek için bi konuda zor tuttum embesil kuş kadar beyni yok onun yani beyni olan bi insan onu yapmazBu forumda ne kadar aptal gerizekali embesil insanlar var, millet anasini babasini cocugunu colunu kaybetti , adam gelmiş bonus varmi depreme ozel diyor ,tam bi allahsiz
AsS.a beyler
brendford eşşeği
Kimilk defa kendimi bu forumda küfür etmemek için bi konuda zor tuttum embesil kuş kadar beyni yok onun yani beyni olan bi insan onu yapmaz
aleykğmselam dostS.a beyler
Onun beyni gelişmemiş kendini akıllı sanıp da bir bok bilmeyenlerdenbrendford eşşeği
O salagin banlanmasi lazimdi coktan zatenilk defa kendimi bu forumda küfür etmemek için bi konuda zor tuttum embesil kuş kadar beyni yok onun yani beyni olan bi insan onu yapmaz
iyi cocuk zannediyodum arada guzellik yapiyodum, lakin dengesizmişO salagin banlanmasi lazimdi coktan zaten
Sen bana sor insan sarrafiyimiyi cocuk zannediyodum arada guzellik yapiyodum, lakin dengesizmiş
ya öyle şeyle bile dalga geçen adamın heryerde dışlanması gerek şunu dışarda ailesimi kaybetmiş birinin yanında benzeri bişe dese gebertirler ama cocuk veledO salagin banlanmasi lazimdi coktan zaten
Bugunlerde goruyodum iyi bari duzelmis az insan olmus dedim yok bu hep boyle ayarsiz tam bir düşüncesiziyi cocuk zannediyodum arada guzellik yapiyodum, lakin dengesizmiş
Aynen oyle vallaya öyle şeyle bile dalga geçen adamın heryerde dışlanması gerek şunu dışarda ailesimi kaybetmiş birinin yanında benzeri bişe dese gebertirler ama cocuk veled
Altın fiyatlari ne zaman artacak yada artarmi sarrafcımSen bana sor insan sarrafiyim
Bana almadığı viskiyi ona aldin püü sanaiyi cocuk zannediyodum arada guzellik yapiyodum, lakin dengesizmiş
Seçimden sonra dostAltın fiyatlari ne zaman artacak yada artarmi sarrafcım
ya daha bide bugün izledim neler izledim hani 1.yılı önüme gelen millet evladını kaybetti annesini kaybetti benim askerden devrem karısını cocugunu annesini kaybetti karaktersiz herif hiç mi duygusu yok bi insanın allah inşallah belasını verir bu itinAynen oyle valla
Ne viskisi gülüm 3 aylarda bırak içkiyi kandilin mübarek olsun tam yeriydi ddd esselaaaaBana almadığı viskiyi ona aldin püü sana