- 8,876
- 9,606
- 113
Aga yasa dışı isler yapmak lazım, yoksa şu dönemde memurluk bile fis45 dk reis 9 da baslar 3 saat dinleriz bir seyler gerci omer baba gitme diyor ama derse zorunlu degil diyor
Aga yasa dışı isler yapmak lazım, yoksa şu dönemde memurluk bile fis45 dk reis 9 da baslar 3 saat dinleriz bir seyler gerci omer baba gitme diyor ama derse zorunlu degil diyor
Yapacazz2664183783 duyduk anla artık yapamıyorsun eskidendi eskiden
Aklima bu geldi hazirda bir is var cunku alirsam silahli aliyorum egitimi. Otelde calis calis nereye kadar sezon bitince direk yolluyor beniAga yasa dışı isler yapmak lazım, yoksa şu dönemde memurluk bile fis
Yakisikli guvenlik mi oluyon dostAklima bu geldi hazirda bir is var cunku alirsam silahli aliyorum egitimi. Otelde calis calis nereye kadar sezon bitince direk yolluyor beni
Kenevir eksene agaAklima bu geldi hazirda bir is var cunku alirsam silahli aliyorum egitimi. Otelde calis calis nereye kadar sezon bitince direk yolluyor beni
Valla herkes yolunu buldu bakti guvenlik parasi yetmiyor sesim guzel olsaYakisikli guvenlik mi oluyon dost
@Lazistan08 cuma black hakliKenevir eksene aga
Mısır tarlasina atacan 30 40 kök, 7 ced kurtulur@Lazistan08 cuma black hakli
Bizim buralarda yapan varMısır tarlasina atacan 30 40 kök, 7 ced kurtulur
Sıcak havayi sever, karadeniz uygun degil, izmir tam yeri egeKaradeniz verimli
şimdi yok desem yalan demiş olurum ama bizimkiler tarım için arıcılık yapıyor ailemMısır tarlasina atacan 30 40 kök, 7 ced kurtulur
Aslinda verimli derken baska bir sey kastettim 😆Sıcak havayi sever, karadeniz uygun degil, izmir tam yeri ege
Hadi hadi kac kok atiyon 😀şimdi yok desem yalan demiş olurum ama bizimkiler tarım için arıcılık yapıyor ailem
Neymis la 😀Aslinda verimli derken baska bir sey kastettim 😆
Bosa etiket yapmadim jdhejshsjsjdjzHadi hadi kac kok atiyon 😀
Hg iyidir, tumbet hesabin varmi, varsa kac yıllıkhayırsızlar kadrodu nbr
Tamam anladim 😀😁Bosa etiket yapmadim jdhejshsjsjdjz