- 8,876
- 9,606
- 113
Hoppa Saka miUlaa 1 hafta suresi var galiba
Hoppa Saka miUlaa 1 hafta suresi var galiba
Sorr dön bana yada k bilgilerini bana at dmden4 olması lazım
Aynen kurallarda oyle yaziyor yildonumunden sonra 1 hafta icinde alman gerekHoppa Saka mi
Sordum bakalımHele bağlan sor muro, kullanabiliyormuyum hakkim duruyormu de
ya kardom işte araftaydım o gün o deneme bonusu aldı başardı 2 gün idare ettik o zaman sonra para bitince ben üye oldum öyle bi serüvendiSuatla 2 gun arayla nasi becerdiniz uye oldunuz aq 😀
Sorma yav üstüne senin bunu sorman tam 4 gun kalaSuatla 2 gun arayla nasi becerdiniz uye oldunuz aq 😀
Dm gel biBeni herkes çok seviyor ysEkli dosyayı görüntüle 472184
AhhahaSorma yav üstüne senin bunu sorman tam 4 gun kala
Isin gücün deneme bonusu aq 😁 az ticaret yapya kardom işte araftaydım o gün o deneme bonusu aldı başardı 2 gün idare ettik o zaman sonra para bitince ben üye oldum öyle bi serüvendi
bonusu şimdi duydumda harika bi bonusmuş bu 😀Isin gücün deneme bonusu aq 😁 az ticaret yap
Iyimis la kac yillikti hesapBeni herkes çok seviyor ysEkli dosyayı görüntüle 472184
bu işte bi iş var bu nasıl hissetti bizim hesapların bu tarihte olacana da sordu kesin bu black ajanSorma yav üstüne senin bunu sorman tam 4 gun kala
Tam senlio at 200 al 200 😀 bakalim ne kadar zekisinbonusu şimdi duydumda harika bi bonusmuş bu 😀
Aga site benim ondan 😁bu işte bi iş var bu nasıl hissetti bizim hesapların bu tarihte olacana da sordu kesin bu black ajan
200e200 mü kafayı mı yedin sen değmez ona 😀Tam senlio at 200 al 200 😀 bakalim ne kadar zekisin
Dm200e200 mü kafayı mı yedin sen değmez ona 😀
Harbi yav inanilmazbu işte bi iş var bu nasıl hissetti bizim hesapların bu tarihte olacana da sordu kesin bu black ajan
4Iyimis la kac yillikti hesap
20k aliniyor galiba iyimis