- 59,496
- 26,728
- 113
Wwwoonn
Ne zaman böyle anlatsam eksiye düşüyorum. En son 2 günde 400k kara geçmiştim geçen sene. Birine anlattım -250k oldukYaz yaz sonra aglarsin
Bunuda paylasirsanda goz olurda sen bilicenForumda kp paylaşmam artık bi sure soz verdim kendime goze geliyo
Valla oyleNe zaman böyle anlatsam eksiye düşüyorum. En son 2 günde 400k kara geçmiştim geçen sene. Birine anlattım -250k olduk
Ne sansin bizim ögrenciAbuzer kazandimiii la
Kupon paylaşmıyoru burda gozu olan cok varNe zaman böyle anlatsam eksiye düşüyorum. En son 2 günde 400k kara geçmiştim geçen sene. Birine anlattım -250k olduk
Abuzer benim ogrencim laNe sansin bizim ögrenci
Aynen öylr vallaKupon paylaşmıyoru burda gozu olan cok var
Bu sene qelmez artıkGelirse royal sana 3k
Hadi ak tmm kaybetsen kizmicaz 2 saattir analiz yapiyorWwwoonn
Dostlarımızla , gırgır, muhabbet,sohbet roll ,kupon öneri , fikir alışverişi herşeyi bu konu altında yapabiliriz(argo küfür tartışma dışında herşey serbest)
Her rollcüye 200 atacagim 1k yaparsa 400 ona 400 bana 200 kisi konu icinde takip edene. Arada roll parasını yükseltiriz, 1k 2k 500 TL
Karışma abuzerime o bu isin piriHadi ak tmm kaybetsen kizmicaz 2 saattir analiz yapiyor
Savaş 1 numarali rolcu olacak bitirirse rolüAbu saplar
Bize gaz veren yoktu nba tuttu bu arada 21 fark onuda ekleyelimKarışma abuzerime o bu isin piri