- 18,806
- 9,228
- 113
Çok değişik bir maçtı suan barem baya yüksek bi anda ekrana sayı yazacaklar gibi
Ya yazacak ya silecek bakalmÇok değişik bir maçtı suan barem baya yüksek bi anda ekrana sayı yazacaklar gibi
Ben banli olduğunuunutmuştum bilsem kaldırırdım 😀Alalım paramizi mefete olmasın boşuna banini kaldirtmadik
Birdakine öyle yaparsın komurci parayı çek 3 bol 😃Ben banli olduğunuunutmuştum bilsem kaldırırdım 😀
22.5 baremde genel barem 97.5 du şimdi 108.5Ya yazacak ya silecek bakalm
Bende öyle hesapliyom da 2.çeyrek skoru fln değişti kitlenip duruyo bitsin bakalm22.5 baremde genel barem 97.5 du şimdi 108.5
Paramizi alalimYa yazacak ya silecek bakalm
Takip edenlere yazik olmasin suat 24 saatir takip ediyo 😀Birdakine öyle yaparsın komurci parayı çek 3 bol 😃
Senmi basketçisin yoksa abuzermi ?Paramizi alalim
Daha ben alamadımParamizi alalim
Garip bi maç dost dediğin gibi hersey olabilirBende öyle hesapliyom da 2.çeyrek skoru fln değişti kitlenip duruyo bitsin bakalm
Yav tmm ak bak 3 macada destek verdik kimsenin kazanmasinda gozumuz yok para sorun degilken basket benden sorulur abuzer ögrencimizSenmi basketçisin yoksa abuzermi ?
Ya bi sal bundan sonra ulti rollingci benimYav tmm ak bak 3 macada destek verdik kimsenin kazanmasinda gozumuz yok para sorun degilken basket benden sorulur abuzer ögrencimiz
29 oldu ak ne betcosu kesinAynı salak betco aynı salak betco aw neyini güncellediyse
Ok kazandir boyle aferinYa bi sal bundan sonra ulti rollingci benim