- 31,636
- 15,523
- 113
Ekrem ; bu hikayede yanan ben oldum
Ekrem ; bu hikayede yanan ben oldum
eko harbiden şuan kendini yakHadi lo artık o piti piti mi ypcn ne ypcksan yap
Reis ilk takip eden ikisi baktim senle klaspoker muHbeti yaparken onlar takip ediyormusBiz burdaydık da bize çıkmaz kesin
Adalet rolligin temelidirReis ilk takip eden ikisi baktim senle klaspoker muHbeti yaparken onlar takip ediyormus
Saqolsn qüzel bi insan sponsor oluo olaki başarırsak bizde çosarız be qülüm😘Ekrem ; bu hikayede yanan ben oldum
Royal geldi mi royalReis ilk takip eden ikisi baktim senle klaspoker muHbeti yaparken onlar takip ediyormus
Eyvallah dost
Aferin ekrem işte bu işte bu sensin haydi göster sahne sendeSaqolsn qüzel bi insan sponsor oluo olaki başarırsak bizde çosarız be qülüm😘
Yok la çıktım omahaya girdim all in 7k bitti aq , AA fold ettimRoyal geldi mi royal
hak ettin dost eyvallahın olmasın kimseye hakkındırEyvallah dost
Benzin pahalı evdeki kolonyanın dibinde kalmıs onunla,deneyeceqim başarır yakabilirsem yakacaqım önce kendimi sonra bu semtieko harbiden şuan kendini yak
Bu qazla suriye torpaklarını savaşarak tek başıma alırım😂Aferin ekrem işte bu işte bu sensin haydi göster sahne sende
Işte avukat budurhak ettin dost eyvallahın olmasın kimseye hakkındır
Yakında yargıtaylığaIşte avukat budur
Ekoya premier ligi dersi verYakında yargıtaylığa
Maalesef kalmadı elimizdeEkoya premier ligi dersi ver
Eline sağlık aga tebriklerAbuzerkömürcü iyi geceler diler bb
Yakın zamanda eğitime başlıcaz arayı çok verdik ne alırsa tersine al kazan %100 denendi onaylandı WednandaysEkoya premier ligi dersi ver
Eline sağlık abuzerim baska role gel yineAbuzerkömürcü iyi geceler diler bb