- 8,876
- 9,606
- 113
Olm ne hale geldin musti , salih efendiye noldu 😀Hic unutmam dur dost aksam roll yaparsin dedin kirmizi sortliye 1 ay oldu oyle zamanlar gecti yalan dunya
Olm ne hale geldin musti , salih efendiye noldu 😀Hic unutmam dur dost aksam roll yaparsin dedin kirmizi sortliye 1 ay oldu oyle zamanlar gecti yalan dunya
O zaman patlat bi roll keyfilendir bizi , şuan roll durumu 4/2 , dm fixHic unutmam dur dost aksam roll yaparsin dedin kirmizi sortliye 1 ay oldu oyle zamanlar gecti yalan dunya
Kral salih abi bize yetisemedi en son tarihin en sevisken adamini buldum saldiray abiOlm ne hale geldin musti , salih efendiye noldu 😀
Benimde keyfim yok ☹O zaman patlat bi roll keyfilendir bizi , şuan roll durumu 4/2 , dm fix
Yuzde 80 dunkunun acisi cikacak baska yolu yok@SaldirayAbi kendine guvenin nedir yuksek atcam roll miktarını
Hadi la yapsin artik kafa dagitalim.bide sen klaspokerde kaclik masalarda oynuyorsun bro?nickin ne belki denk geliriz@SaldirayAbi kendine guvenin nedir yuksek atcam roll miktarını
Bol sans broYuzde 80 dunkunun acisi cikacak baska yolu yok
Tamam 3 adim tum kasa, kazanirsan %40 sana %40 bana , 2 kişiyede %10Yuzde 80 dunkunun acisi cikacak baska yolu yok
Neyse@SaldirayAbi kendine guvenin nedir yuksek atcam roll miktarını
BLACKROSE nickHadi la yapsin artik kafa dagitalim.bide sen klaspokerde kaclik masalarda oynuyorsun bro?nickin ne belki denk geliriz
Edenhazard ti bi ara nick başlardaHadi la yapsin artik kafa dagitalim.bide sen klaspokerde kaclik masalarda oynuyorsun bro?nickin ne belki denk geliriz
Su nasil?@SaldirayAbi kendine guvenin nedir yuksek atcam roll miktarını