- 31,888
- 13,783
- 113
Eyw kanka
Kesene bereket kazancın daim olsn
Tamamdır reis
Güvenimi boşa cikarmadin kardo😍Eyw kanka
Bugün ki rollculer baya iyidi ellerine sağlık zarara koymadilar ama karımda yok 😀, amac zaman geçirmek benim icinBugün bereketli roll Tebriks @BLACKROSE @Tokmakci
Seriyi bitirmek istiyorsan burdayim reis 🤣Bugün ki rollculer baya iyidi ellerine sağlık zarara koymadilar ama karımda yok 😀, amac zaman geçirmek benim icin
Akıyor şırdanci 😀 tenislerin iyidi , ama tokmakci baskettede iyiymis temiz geldi hepTebrikler beyler akıyor bugün @BLACKROSE @Tokmakci
Senin yuzunden kara geçemedim zaten 😀, skma canini yeri gelince bidaha yaparsin, takipten kazandin en azindan ekoUlaa bı ben gayip ettm
@BLACKROSE
Hahah 😀Seriyi bitirmek istiyorsan burdayim reis 🤣
Allah için çok seri roll yaptıAkıyor şırdanci 😀 tenislerin iyidi , ama tokmakci baskettede iyiymis temiz geldi hep
Bı kendime qelince basaramiom sinerjiyiSenin yuzunden kara geçemedim zaten 😀, skma canini yeri gelince bidaha yaparsin, takipten kazandin en azindan eko
İki gün roll yasağı verSenin yuzunden kara geçemedim zaten 😀, skma canini yeri gelince bidaha yaparsin, takipten kazandin en azindan eko
Şansı var bu ekonun 😀 takip eden tek oldu 2 dirİki gün roll yasağı ver
Sen sadece sinerji ver o zaman 😀 roll yapma senBı kendime qelince basaramiom sinerjiyi
Ak 😆
Aynen benm kazancta öle oldu😆
Öle ypim en karlisi ben ölüyorum😆😆Sen sadece sinerji ver o zaman 😀 roll yapma sen