Bunu hangi sitede oynuyonNeyse sktr et lo ben kacayim az poker atayim allaha emanet görüşürüz suat,Ekli dosyayı görüntüle 484852
Bunu hangi sitede oynuyonNeyse sktr et lo ben kacayim az poker atayim allaha emanet görüşürüz suat,Ekli dosyayı görüntüle 484852
Klaspoker gurubu ve pronetlerin nerdeyse hepsinde varBunu hangi sitede oynuyon
BLACKROSE BLACKWHITE SMYRNA BLUEFOX , 5 6 site var farkli farkli oynuyorumNick neydi la bro
As güzel insan hgSa beyler geceniz güzel kazançlı olsun
Sabırlı olacaksin, blöfün iyi olucak, girdigin her masada başlangıçta 2 3 el bilerekten bloften vericeksin sonra yavas yavaş koparırsınKlaspoker gurubu ve pronetlerin nerdeyse hepsinde var
O saydigin nicklerin hic birini goremedim masalarda.o listeye girdigin masadada bos yer var ama sen yoksunSabırlı olacaksin, blöfün iyi olucak, girdigin her masada başlangıçta 2 3 el bilerekten bloften vericeksin sonra yavas yavaş koparırsın
Hoşbulduk reisAs güzel insan hg
Girmedim masaya , jojobettede klas poker varmış simdi fark ettim bide ordan girelimO saydigin nicklerin hic birini goremedim masalarda.o listeye girdigin masadada bos yer var ama sen yoksun
Durumlar ne alemde dost, öğlen veya aksama doru bi roll yapalım yapınHoşbulduk reis
Masayla k adi yaz bro izliycem sansin bol olsunGirmedim masaya , jojobettede klas poker varmış simdi fark ettim bide ordan girelim
Farketmez dostum bu aralar müsaitim sıkıntı yok ne zaman istersen 😅Durumlar ne alemde dost, öğlen veya aksama doru bi roll yapalım yapın
Pulibet kanka zamanında çok oynadım orda hiç sıkıntı yaşamadım@Tokmakci güzel pronet hangi site var kanka
Lan olum orası beni deli ediyor ya bi çekim verdim ordan 3 parça gönderdi 1 parçada 4-5 kere arıyor para geldimi diyePulibet kanka zamanında çok oynadım orda hiç sıkıntı yaşamadım
Ödeme geliosa devam et kankaLan olum orası beni deli ediyor ya bi çekim verdim ordan 3 parça gönderdi 1 parçada 4-5 kere arıyor para geldimi diye
Fix yok kanka orda bide siteyi bi atsana bi ugrayim geneÖdeme geliosa devam et kanka
Fix yok kanka orda bide siteyi bi atsana bi ugrayim gene
Benide ekle tokmakciyla gene tarih yazalim, tarih tekerrürden ibarettir 😅Durumlar ne alemde dost, öğlen veya aksama doru bi roll yapalım yapın