- 8,876
- 9,606
- 113
Ne işi , sehir disinami ciktinIşe basladim lo
Ne işi , sehir disinami ciktinIşe basladim lo
Yok evden calisicam şehir dişi uymaz şuanda o sonraki işNe işi , sehir disinami ciktin
Hmm, ne işi bu ,müşteri temsilciligi felanmiYok evden calisicam şehir dişi uymaz şuanda o sonraki iş
Yapiyoz lo işte biseyler inşaat mühendisiyim ben bizim alanla ilgili isteHmm, ne işi bu ,müşteri temsilciligi felanmi
Hayırlı olsun ne işiIşe basladim lo
Evde mi yapıyon çizimleri yoksaYapiyoz lo işte biseyler inşaat mühendisiyim ben bizim alanla ilgili iste
Çizim degil rapor falan hazirliyom aynen evden bir laptop bir masa işimi görüyorEvde mi yapıyon çizimleri yoksa
En güzeli. En azından şantiye şantiye dolaşmıyon bu havadaÇizim degil rapor falan hazirliyom aynen evden bir laptop bir masa işimi görüyor
Selam dost kıbrıstan Gürcistan a geçtin mi 🥳🥳🥳 bi bilet parasına roll yaparızHmm, ne işi bu ,müşteri temsilciligi felanmi
Aynen dost biraz farkli yöneldik inşallah hayirlisi olur hakkimizdaEn güzeli. En azından şantiye şantiye dolaşmıyon bu havada
Iyi bakalm suat kolay gelsinYapiyoz lo işte biseyler inşaat mühendisiyim ben bizim alanla ilgili iste
En son hızını alamadı Las Vegasa uçtu 😂Selam dost kıbrıstan Gürcistan a geçtin mi 🥳🥳🥳 bi bilet parasına roll yaparız
Izmirdeyim suan murocan,Selam dost kıbrıstan Gürcistan a geçtin mi 🥳🥳🥳 bi bilet parasına roll yaparız
Para şantiyede ama o çileyi.çekmek de meseleAynen dost biraz farkli yöneldik inşallah hayirlisi olur hakkimizda
Bende paylaştım nasıl amaaaaaForum baya dağılmış la, aktiflik yok, herkez kazanç paylaşiyo sadece , biride dagitim yapmıyor vay aq aç herifleri 😀
Aleykum selam hgSelamün aleyküm hayırlı geceler bol şanslar
Sen bi Rolling kasa var bana hemen bülten güzel hemen kazanıp dağıtalım 😂Forum baya dağılmış la, aktiflik yok, herkez kazanç paylaşiyo sadece , biride dagitim yapmıyor vay aq aç herifleri 😀
Deli para muro 😎😃Bende paylaştım nasıl amaaaaa