- 31,888
- 13,783
- 113
Ozmn Zoplamaya devam😁En azından düşünüp silmişsin kanka onu yapmayanlar da var sen ucundan kurtarıyorsun 😂😂
Ozmn Zoplamaya devam😁En azından düşünüp silmişsin kanka onu yapmayanlar da var sen ucundan kurtarıyorsun 😂😂
İlkyarıdan gelirse kırmızı 😃Onuda kuponun gelis durumu belirlicek
İzmir qüzel Memleket Askerliqi orada yptım şunu söyleyim ben orada,yaşayamam🙄1 hafta once ordaydım, meyhanede ikiser ceviz kırdık
Eyw reisbol şans reis
Yakışır sana kardeşim oralar güzel1 hafta once ordaydım, meyhanede ikiser ceviz kırdık
Sulu şehirler bize göre değil 🤣İzmir qüzel Memleket Askerliqi orada yptım şunu söyleyim ben orada,yaşayamam🙄
Bizede böyle bir arınma lazımŞu aralar mental sagligim yerinde degil, tek sayiyla golle gidiyorum, şuan tam polat gibiyim
Hele gel bide kumar oyna , her pazar texsas günleri var 😁 Gecen ekrem abi gibi boku bokuna gidicektik aqİzmir qüzel Memleket Askerliqi orada yptım şunu söyleyim ben orada,yaşayamam🙄
Aynen kekemYakışır sana kardeşim oralar güzel
Bak 1 sayıyla yatan bugun 3 5 kupon var, koymaya useniyom şimdi kafayi yersin 😁Bizede böyle bir arınma lazım
Bol sans
Ruh sağlığımızı o 1 sayılar bozdu zatenBak 1 sayıyla yatan bugun 3 5 kupon var, koymaya useniyom şimdi kafayi yersin 😁
Öle qrdsm yapaamayız cidden 😂Sulu şehirler bize göre değil 🤣
Eyw reisBol sans
Çanak 101 falansa eyvHele gel bide kumar oyna , her pazar texsas günleri var 😁 Gecen ekrem abi gibi boku bokuna gidicektik aq
Bu kadar şanssızlık bahtsizlik fazla biyerden sonra psikoloji kaldırmıyor 😂 deliye vurucaz kendimizi yakında1 per 22 atar dedim 21 de kaldı