- 13,659
- 6,846
- 113
Köln çekti kılıcı sapladı 1-0
Az omce Baktim 0 0 di ciktim attilar 🤣GOLL 1 0
İlk yarıdan üst yapta diğer maçı rahat rahat söverek izleyelim 😅Dk 11 koln 1/0
Sen bakma o zaman reis burdan takip et jfkdAz omce Baktim 0 0 di ciktim attilar 🤣
SEN CIK GEZ AZ BEN GETIRCEMAz omce Baktim 0 0 di ciktim attilar 🤣
Senin maçlar ne alemde hacı ana sayfadan düşmüş bakamadımSen bakma o zaman reis burdan takip et jfkd
Baskonia bitirdi bizi surdan 5 kişi toplanip oynasak daha cok sayı atardıkSenin maçlar ne alemde hacı ana sayfadan düşmüş bakamadım
Bülten çok sıkıcıydı bugün hafta içi lig maçları hareketli olur umarım oradan kazanalım bariBaskonia bitirdi bizi surdan 5 kişi toplanip oynasak daha cok sayı atardık
Para kalırsa kazanırız 😂Bülten çok sıkıcıydı bugün hafta içi lig maçları hareketli olur umarım oradan kazanalım bari
Ağa ödemelerimi yaptım ama sıfırı gördüm bugün yarın haftalık kayıp bonuslarından ilerleriz artık 😄Para kalırsa kazanırız 😂
Sabah 5 gibi 1xbetten cashback yatacak bı 400-500 yatar heralde onu da katlayamazsam selamı okutacam direk 😅Ağa ödemelerimi yaptım ama sıfırı gördüm bugün yarın haftalık kayıp bonuslarından ilerleriz artık 😄
Bende gece alıp nba maçlarında ezmeyi planlıyorum 😁Sabah 5 gibi 1xbetten cashback yatacak bı 400-500 yatar heralde onu da katlayamazsam selamı okutacam direk 😅
İy bitmeden cekerler fişiİlk yarıdan üst yapta diğer maçı rahat rahat söverek izleyelim 😅
dur once 2 gelsınİy bitmeden cekerler fişi
Benimki yetişmiyor yetişse NBA güzel ekmek çıkarırBende gece alıp nba maçlarında ezmeyi planlıyorum 😁
Yaprak kıpırdamıyorke bi üfle şunlaraİy bitmeden cekerler fişi
Tmm apiidur once 2 gelsın