- 8,876
- 9,606
- 113
Hepsi kokain içmiş, rte ne yapar ne eder maçı oynattirir , oynamazlarsa feto diye karalarlar kesin fbyi gsyiMaç başlayacakmış gibi heyecanlı heyecanlı yorum yapıyorlar 🤣
Hepsi kokain içmiş, rte ne yapar ne eder maçı oynattirir , oynamazlarsa feto diye karalarlar kesin fbyi gsyiMaç başlayacakmış gibi heyecanlı heyecanlı yorum yapıyorlar 🤣
RTE girmiş mi maça ? Gittiyse oynanır.. biraz geç başlar ama oynanırHepsi kokain içmiş, rte ne yapar ne eder maçı oynattirir , oynamazlarsa feto diye karalarlar kesin fbyi gsyi
Kanka boku çıktı Iptal olsun artıkRTE girmiş mi maça ? Gittiyse oynanır.. biraz geç başlar ama oynanır
Hahaha aynı şeyi ben de düşündüm 🤣Hepsi kokain içmiş, rte ne yapar ne eder maçı oynattirir , oynamazlarsa feto diye karalarlar kesin fbyi gsyi
Bu senede vuramadik parayı seneye o zaman artıkKanka boku çıktı Iptal olsun artık
Kanka bu iptali kesinleşirse 2024e kadar oynamam, 2 3 gun ara vericem herseye kumaraBu senede vuramadik parayı seneye o zaman artık
Ağa sen musaitmisin gelirsem İzmir'e aleme çıkmaya musaitmisinKanka bu iptali kesinleşirse 2024e kadar oynamam, 2 3 gun ara vericem herseye kumara
Kanka bunlari atiyon gaza getiriyon beni çakırdım 1 bardak daha doldurayım, disim agrimaya başladıAğa sen musaitmisin gelirsem İzmir'e aleme çıkmaya musaitmisin
Ne zaman agamAğa sen musaitmisin gelirsem İzmir'e aleme çıkmaya musaitmisin
😇 🤠@Daimon burası won reis 😁😁😁
Zaten ya dişimiz ağrır ya midemiz ağrır içeriz bahane çok .. 15 güne kadar dikişleri aldıracagim İzmir'e gelip gezmeyi zaten istiyordum bı bahane olur hem 1 gecelik alem yapalımKanka bunlari atiyon gaza getiriyon beni çakırdım 1 bardak daha doldurayım, disim agrimaya başladı
Bi bardak atlıdan icermisin reis 🫠
Dost haber ver ona gore ayarlarızZaten ya dişimiz ağrır ya midemiz ağrır içeriz bahane çok .. 15 güne kadar dikişleri aldıracagim İzmir'e gelip gezmeyi zaten istiyordum bı bahane olur hem 1 gecelik alem yapalım
Bize eklemedi dahaVbet herkese freebet ekledi freebeti tek maç oynayanlar iade olunca kazanç 0 geçiyor hepsi yandı freebetlerin yine kumarhane kazandı