- 31,888
- 13,783
- 113
O bnm deqil senindir😂😂Agzinin sulari akti yine git sil
O bnm deqil senindir😂😂Agzinin sulari akti yine git sil
Ts yenilmezBeyler gs maci icin tahminler nedir
Bos yapma la biO bnm deqil senindir😂😂
Bugün 3 maçta berabere bitti seri bozulmazFenerin puan kaybettigi hafta show yaparlar simdi bence gelir bol sans toparlarsin insallah
Pendik bize nasil boyle bir hareket yapti bej onu anlamadim kafayi yicem yaBugün 3 maçta berabere bitti seri bozulmaz
]
tmm dolu insan pardonBos yapma la bi
Pendigin güncel kadrosu bizimkinden daha iyiPendik bize nasil boyle bir hareket yapti bej onu anlamadim kafayi yicem ya
Allah o onur bulutu alsin menisküs olsun en kisa zamandaPendigin güncel kadrosu bizimkinden daha iyi
Onur tayfun umut İsrail'e destek veriyo diyip sınırdışı edilsinAllah o onur bulutu alsin menisküs olsun en kisa zamanda
Bencede..Onur tayfun umut İsrail'e destek veriyo diyip sınırdışı edilsin
Ançyede bela okuyamıyorum forum kurallarından dolayı umarım yürüyen merdivende ayağı sıkışırBencede..
Besiktas forması kaldı bunlara
O belasini bulmus zaten deAnçyede bela okuyamıyorum forum kurallarından dolayı umarım yürüyen merdivende ayağı sıkışır
1 0 olduIlk yari 1.5 ust aldim bakalım hayırlısı
Bu sene geçti zaten bi nevi iyide oluyo Avrupa'ya gitsek yeter onlarda bence öyle düşünüyor şuan transfere para bağlamak mantıksız 20 puandan lig dönmezO belasini bulmus zaten de
Serdal adalı gelmeliydi
Hasan arat da vizyonlu dedik fakir cikti yav
DogruBu sene geçti zaten bi nevi iyide oluyo Avrupa'ya gitsek yeter onlarda bence öyle düşünüyor şuan transfere para bağlamak mantıksız 20 puandan lig dönmez
Neyse şampiyon Beşiktaş
Her zamanNeyse şampiyon Beşiktaş
2 2 maçReal madrı e 2 ye yuklenın banko.. 500 bın basın almerıa alır.. Oran 2 oran
Gitti 500 bın amk)2 2 maç