- 7,742
- 4,532
- 113
Adli sicil kaydı temiz 100 kişide 10 kişi çıkar şurada. 🤣🤣Dısardakilerin hepsi burda zaten dost bankta yatanı balicisi tinercisi sadece çekiliş beğenmek için foruma giren adamlar kim sanıyorsun
Adli sicil kaydı temiz 100 kişide 10 kişi çıkar şurada. 🤣🤣Dısardakilerin hepsi burda zaten dost bankta yatanı balicisi tinercisi sadece çekiliş beğenmek için foruma giren adamlar kim sanıyorsun
Kanka bol şans, benim arsenal sen totenhami koymuşsun umarim wonlarsinOran düşmüş diye 5.5 üst aldım ben de bol şans ikimize de
Ekli dosyayı görüntüle 447218
At reis arsenali biliyoz, depte boş takım değil oluru varatalım mı 10 k da biz
Reis umarim hizli başlar, hersut isabetli olsun 😄Evet reis maçı başlamasını bekliyoruz bakalım nasıl olacak
Kanka 23.15 te canlı izleyeceğim. Her isabetli şutta yazarım. Bugün benim görülme günüm artikKanka bol şans, benim arsenal sen totenhami koymuşsun umarim wonlarsin
Dost kismet takip ette bakarizKanka 23.15 te canlı izleyeceğim. Her isabetli şutta yazarım. Bugün benim görülme günüm artik
Sen kazan yeter ki önemli değil kanka.Dost kismet takip ette bakariz
dost kendi kuponum gibi takip etcem dosttDost kismet takip ette bakariz
4 şut olmus seninki kanka guzel gidiyor 2 tane kaldi isabetliOran düşmüş diye 5.5 üst aldım ben de bol şans ikimize de
Ekli dosyayı görüntüle 447218
Tamam dost 😄dost kendi kuponum gibi takip etcem dostt
ama bugün benim öngörülme günüm 😀😀Tamam dost 😄
Arsenal top cevirirrp duruyor sut çekmiyor kansizlarTamam dost 😄