- 4,810
- 4,924
- 113
Elem tere fiş kem gözlere şişKanka valla 2 3 gundur iyi gidiyoz, dağıtıkca çoğalıyor nazar degmesin
Elem tere fiş kem gözlere şişKanka valla 2 3 gundur iyi gidiyoz, dağıtıkca çoğalıyor nazar degmesin
Gözü olan y..mi yesin 😂Elem tere fiş kem gözlere şiş
Sigaran yokmu laKanka 4 0 A iki parlement 2 0 A bir parlement ? @BLACKROSE
Yok valla kanka sigara luxSigaran yokmu la
Dağıtım kısmı işin şansı hocam oralarda değilim denk gelirse alırız bende zamanında böyle oynamaktan zevk alıyordum. Anılar canlanıyor senin kuponlarda yazdığın gibi gelsin şansın daim olsun...Kardeşim her zaman beklerim.bugunle beraber 1.3k dagitim yaptık
Tesekur ederim guzel yorumun icin, paylasicagim ilk kuponda oncelik seninDağıtım kısmı işin şansı hocam oralarda değilim denk gelirse alırız bende zamanında böyle oynamaktan zevk alıyordum. Anılar canlanıyor senin kuponlarda yazdığın gibi gelsin şansın daim olsun...
Dm at tamam benden içYok valla kanka sigara lux
bende atayım mıDm at tamam benden iç
Cansın düşünmen yeter 🙏Tesekur ederim guzel yorumun icin, paylasicagim ilk kuponda oncelik senin
Aga 1 kisi dedim 4 kisi dağıttım , yarına artikbende atayım mı
benim öyle çok beklentim yok üstad yatırım yapacak kadarAga 1 kisi dedim 4 kisi dağıttım , yarına artik
şansın daim olsun takipteyimbenim öyle çok beklentim yok üstad yatırım yapacak kadar
Eyvallah cansinşansın daim olsun takipteyim
Kanka 1 sifir fazla kaçmış100 bin sanmıştım. büyük risk dedim. 10binmiş.