- 4,817
- 4,935
- 113
Dost dediklerimiz hain çıktıMapusluk yaramamıs sana neyci başı
Alıştık artık müebbet ver3 gun daha mi istiyosun hacı ömer
Dost dediklerimiz hain çıktıMapusluk yaramamıs sana neyci başı
Alıştık artık müebbet ver3 gun daha mi istiyosun hacı ömer
Bazen qönderdimz hesap blokeli olabiliyor qirdi cıktıdan dolayı siteninde bundan qeç haberiNeden nolcak la
Sırtımdaki pıcakları satsam villa alırdımDost dediklerimiz hain çıktı
Alıştık artık müebbet ver
He lan bana habire para gelmedi geçince yatircaz diyor, parazula ekibinden donus bekliyoz diyor , benlik durumda yok aqBazen qönderdimz hesap blokeli olabiliyor qirdi cıktıdan dolayı siteninde bundan qeç haberi
Senin yatırımda askıda kalıo hesabın blokeli
Olduqundan
yatırımını da Göremiyor
Bir ekmek alır bakkaldan yanına da bir tane alper üçgen peynir sürüp yerBabasi ogluna vermez 22.5 tl 😃
Sırtımdaki pıcakları satsam villa alırdım
Ömer baba öttür oradan bi roman havasıda
Neşemiz yerine qelsin
Bol şanslar kanka
Teşekürler dostBol şanslar kanka
O hesap sahibini bulcaklar kimlik resmi ıvır zıvırı qondercekler falan filan bi kac seneye qeçer yatırım🙄He lan bana habire para gelmedi geçince yatircaz diyor, parazula ekibinden donus bekliyoz diyor , benlik durumda yok aq
Para yok hala jojoBol şanslar kanka
Şakami yapiyon laO hesap sahibini bulcaklar kimlik resmi ıvır zıvırı qondercekler falan filan bi kac seneye qeçer yatırım🙄
Halletcem kanka kullanıcı adını bilmiyorum kiPara yok hala jojo
Tahmini bekleme süreniz bi haftaa sürerŞakami yapiyon la
Vay aq , hayatta oynamazdim o sitede ,bonus var diye yatırdım yoksa isim olmazTahmini bekleme süreniz bi haftaa sürer
O anca darbuka çalar 😁 @ÖmerBabaBuna özel ders aldırda ciftelli roman havası öttürsün neşelenelim arada be yaa
@BLACKROSE
Nasi halletcen la hepsine yazdim tek tek donus bekliyorlar halaHalletcem kanka kullanıcı adını bilmiyorum ki
Tamamen şanssızmısın belki oynasan ütülürdünVay aq , hayatta oynamazdim o sitede ,bonus var diye yatırdım yoksa isim olmaz
Darbukaya dansöz ister oda masraflı iş 😂😂O anca darbuka çalar 😁 @ÖmerBaba