- 3,089
- 1,354
- 113
Kaderimize razı mı olacazBu konuda cekılıs olmaz dost secıcen rastgele ıkı kısı @Blbnbrsn
Kaderimize razı mı olacazBu konuda cekılıs olmaz dost secıcen rastgele ıkı kısı @Blbnbrsn
Hocam uyudu falan dediler ne bileyim benHahaha kanki forumda uzatmaya gerek yok ki maç bitsin gelince konuşulur herşey 90dk maç düdük çalmadan bitmiyor önyarglı olmayın az
Kusura bakmaHocam uyudu falan dediler ne bileyim ben
Forum kuralları dostumKaderimize razı mı olacaz
Kendim yaparım bi siteden yaBu konuda cekılıs olmaz dost secıcen rastgele ıkı kısı @Blbnbrsn
Sen sımdıden sec 5 kısıyı gelınce atarsın sectıklerıneO zaman 5 kişi 15 yapıyım
Arkadaslar eğleniyordu kötü niyetleri yoktu. Bnde gittiğini fark ettim vardır bi bildiği dedim ama bencede gidersen bi tşkr edip gitmelisin. İnşallah bi sıkıntı olmaz gelir kuponunHahaha kanki forumda uzatmaya gerek yok ki maç bitsin gelince konuşulur herşey 90dk maç düdük çalmadan bitmiyor önyarglı olmayın az
Beyler begeninde 5 kişiye begenenler arasında çekiliş yapcamSon maç 1300 küsur flamengo alır mı sizce Cash out atsam mı ¿
Sen ne dersen o dostumKendim yaparım bi siteden ya
Aktıf 5 kısı yok sec gıtsın ugrasma bosaBeyler begeninde 5 kişiye begenenler arasında çekiliş yapcam
Hocam öylede kim dışarda kalırsa 3 kişiden kötü olacakAktıf 5 kısı yok sec gıtsın ugrasma bosa
4 kişiye 21 daha iyi olmaz ı kardszO zaman 5 kişi 15 yapıyım
Son kişi papara no yollarmısın dm yapamıyorum veya Dmden at knkAdamı zorlamak gibi olmasın beyler,
nasıl uygunsa ona da kombine yapalım.
Bu maç dönmez artık dep gol atamaz bile bence1 kırmızıya işler değişir futbol 90 dk dostlar
5 tllikHOyt Biz oynadık
bende senden farklı düşünmüyorum zaten ama futbolda ne sürprizler oldu şimdiye kadar son düdük çalmadan asla geldi gözüyle bir maça bakmıyorum artıkBu maç dönmez artık dep gol atamaz bile bence