- 375
- 77
- 28
daha ne olsun sakatlık olmaz ise 25 30 arası atar houston defans yapmıyor zaten 2 yarıyı ızlerız13 atmis gardasim ilk periyod
daha ne olsun sakatlık olmaz ise 25 30 arası atar houston defans yapmıyor zaten 2 yarıyı ızlerız13 atmis gardasim ilk periyod
1413 atmis gardasim ilk periyod
2 ay önce onaylandı hocam hesabım selfi falan göndermiştimHesabin oonaysizdir dostum bana onaylanir onaylanmaz geldi bide ben iki hesap actiydim birine selfie eklemeyi unuttuydum naptiysam geri eklemeyince bitane daha actiydim sansima ikiside onaylanmis
Abi kimse ile tartışmadim ben şakasına öyle dedimAlisahin kimle kim tartisti abim
Jason tatum 1.per 1 sayı 2. Per 9 sayı 2. Yarı 1 sayı duygularımla oynadı düniyi tabi ben dun Myles Turner 12,5 ust attım ılk perıyot 3 sayı attı maçı 15 sayıyla bıtırdı Budy 25 sayı civarı atar rahat ol
He yanlis okudum kimse tartismadi öyle abi surtusme oldu parti muhabbetine gerkesizdiAlisahin kimle kim tartisti abim
Neyli pide ?Yarin pideci kuponu yapicam 20 mac bebelki sayfalara cikariz 10k 20k alan diye
Ha bide gardasim benim adam 8 atmis iilk periyod iyimi 20.5 ust icin
tatum 3 ucluk attı galıba 2 perıyot macı ızlıyordumJason tatum 1.per 1 sayı 2. Per 9 sayı 2. Yarı 1 sayı duygularımla oynadı dün
Kusbasili valla ali yarin 20-30 mac yapip ufak oranlar 20 aticam belki gelir 10k-20 kNeyli pide ?
Kusbasili ise kesin gelirKusbasili valla ali yarin 20-30 mac yapip ufak oranlar 20 aticam belki gelir 10k-20 k
Harden da 17 attı@mes10 baktim harden 36.5 ust oda ayni hudy hield ayni 20.5 dedim bu adama veriyim oyle yani hic anlamam nba den sallamasyon hangisinin adi adi hosuma giderse
3 5 maç kaldı bitiyor zatitatum 3 ucluk attı galıba 2 perıyot macı ızlıyordum
blues başkan açar birazdan blues duy sesimizi
Kavga çıktı savaş çıktı mevzi alchate ne oldu neden kapandı
Chatin kiliti başkan dablues başkan açar birazdan blues duy sesimizi
Olur ben simiti çay ile daha çok seviyorum ayran uyku yapıyorYav simit ayransiz forum chatsiz olmuyo