Ok kardeşimyok abi parayı falan bulmadım yani paylastıgım kuponlarda benım değildi arkadasındı beraber sectik banada attı bi şeyler
@Shellac @Daimon başkanlar sabah geldiğinizde alıntıdaki listeden recebb ve jozebad harici 2 kişilik çekiliş yapılacak.jozebad
Berat2010
Arda34
seznaz01
recebb
erbatur
Muslera07
berkayaydin6
warcold
esennemre
Byinan
unclaimed61
mrozturk18
reAper192
Brsgs1905
İskorpit
doghan197
Xxmannn
TheBettor
@Blue1907 liste bu.
teşekkür ederim.Tamam buradan 2 kişi sabah mod çekiliş yapar
Bende takip edenlerden 2 kişi seçtim CMT gönderin beyler sabah atayım
Destek için sagolun
jozebad
recebb
Muslera07
berkayaydin6
warcold
reAper192
Xxmannn
TheBettor
Ekli dosyayı görüntüle 88417
Valla kank bende cmt yok papara varTamam buradan 2 kişi sabah mod çekiliş yapar
Destek için sagolun
jozebad
recebb
Muslera07
berkayaydin6
warcold
reAper192
Xxmannn
TheBettor
Ok kardeşim
Hadi inşallah kardeşimyakın ama hissediyorum bugun 650 ganyan 2 gole 145 ganyan tek gole 64 ganyan tek gole gitti vuracak ön sevişmeyi yapıyo
Helal350 vardı 50 yi Santos 3.5 bastım 498 oldu çekim verdim
Bu kuponda gelirse yine devam eder çekiliş yapariz
Hadi 45 golü gelsn
Gece 12 de işten çıkmışım eve gelmişim uyuya kalana kadar yorum yazmışım totem yapmışım neymiş begenenlerden değil totem yapanlardan. Bak dost haksızlığa gelemem senden yada 1 baska sondan gelecek 3-5 TL peşinde koşanlardan değilim beni bilen bilir. Ama sen eger kasa 100 500 olursa 4 kişi 25 yazıp. Hedefe ulaşınca en son totem de kalanlardan yapıyorsan bu haksızlıktır ama bu senin AYIBIN DEĞİL MESAJLARI OKUDUM SENİ BU YOLA GİRMEN İÇİN YAZANLARI GÖRDÜM BU KADAR DÜŞMEYİNFluminense won
Harbiden baktımda eşlik etmıssın sana ayıp etmısler Dost Mesela Senin gibi @Arda34 arkadasıda almamıslarGece 12 de işten çıkmışım eve gelmişim uyuya kalana kadar yorum yazmışım totem yapmışım neymiş begenenlerden değil totem yapanlardan. Bak dost haksızlığa gelemem senden yada 1 baska sondan gelecek 3-5 TL peşinde koşanlardan değilim beni bilen bilir. Ama sen eger kasa 100 500 olursa 4 kişi 25 yazıp. Hedefe ulaşınca en son totem de kalanlardan yapıyorsan bu haksızlıktır ama bu senin AYIBIN DEĞİL MESAJLARI OKUDUM SENİ BU YOLA GİRMEN İÇİN YAZANLARI GÖRDÜM BU KADAR DÜŞMEYİN
Bende katiliyorum. Gece 2 ye kadar yorum ve takipte bulundum. Ortada yokum cok ilginc burda kurallar oldugunu biliyoruz ama bazen kurallar kural disi kaliyor sanirimDost sorun beni alıp almamak değil sorun yapılan haksızlık haksızmıyım @Shellac reis
@Blue1907 Tebrikler dostum kazancın daim olsun 2 kişi takip edenlerden şans parası vermişsin..Tamam buradan 2 kişi sabah mod çekiliş yapar
Destek için sagolun
jozebad
recebb
Muslera07
berkayaydin6
warcold
reAper192
Xxmannn
TheBettor
@jozebad ve @recebb çekilişte kazandığı için listeye alınmadı.. onun haricinde liste bu şekildedir çekilişi yapıyorum..@Blue1907 Tebrikler dostum kazancın daim olsun 2 kişi takip edenlerden şans parası vermişsin..
Bende şimdi kurallar dahilinde listeyi çıkarıp 2 kişilik çekilişi yapacağım.
Kazananlar özelden @Blue1907 CMT no atar mısın..@jozebad ve @recebb çekilişte kazandığı için listeye alınmadı.. onun haricinde liste bu şekildedir çekilişi yapıyorum..
Blue1907 2 kişiye Şans Parası
Marley15
TheBettor
Xxmannn
doghan197
İskorpit
Brsgs1905
reAper192
mrtozturk18
unclaimed61
Byinan
esennnemre