- 1,157
- 332
- 83
Yalnız ricam olucak senden bir kelime bile yazma banlanmama sebeb olucaksın çok ricaHadi bilader boş yapma gereksiz polemiğe giriyorsun.
Yalnız ricam olucak senden bir kelime bile yazma banlanmama sebeb olucaksın çok ricaHadi bilader boş yapma gereksiz polemiğe giriyorsun.
Yaşla ilgisini çözemedim ister 80 yaşında ol,öyle ki içinde şaka barındıran ve gerçekleşmeyen,gerçekleşmesi de olsaydı %1 olan bir şey için benimle şurda tartışmaya giriyorsun hala daha yazıyorsun nedir sıkıntın söyle merak ettim.Eyvallah abi kusura bakma senden galiba 18 yas küçüğüm şimdi baktım 24 müş yasın tekrar kusura bakma abimsin
Yaz ne yazacaksan olsun bitsin burada gereksiz yere yazıyorsun amacın neyse söyle,başkasısın da bu hesaptan mı giriyorsun? Söyle nedir amacın?Yalnız ricam olucak senden bir kelime bile yazma banlanmama sebeb olucaksın çok rica
Hocam ben neden eklenmedimSen işim olmaz 15-20₺ ile yazmıştın aklımda kalmış lazım olanları koydum listeye
Bazukacı bazen aklım yetmiyor inan birader yukardan itibaren bir oku ne yazmalıyım bu Kardese anlaması için susması için yadabeyler tamam uzatmayın.ben de bazen bu tür hatalara düşüyorum.inanın gerek yok bunlara...
okudum cidden sen haklısın ama o da genç bir insan sen tecrübelisin dedim ya ben de çok düştüm bu şekilde adam ısrarla gelip kaşınıyor sürtünecek yer arıyor o da bizi buluyor niyeyse ben artık kolay kolay kalp kırmayacağım genç ve cahilse de zorlamadan pas geçeceğim.tavsiye ederim kardeş.( şimdi böyle dedik diye biri yine gelir sürtünür o da benim şansım )Bazukacı bazen aklım yetmiyor inan birader yukardan itibaren bir oku ne yazmalıyım bu Kardese anlaması için susması için yada
Eyvallah iyi geceler yok yazmıcam artık zaten yeter gerildimokudum cidden sen haklısın ama o da genç bir insan sen tecrübelisin dedim ya ben de çok düştüm bu şekilde adam ısrarla gelip kaşınıyor sürtünecek yer arıyor o da bizi buluyor niyeyse ben artık kolay kolay kalp kırmayacağım genç ve cahilse de zorlamadan pas geçeceğim.tavsiye ederim kardeş.( şimdi böyle dedik diye biri yine gelir sürtünür o da benim şansım )
Ben söyleyeyim. 83 mesajın var.@Blue's Hocam cekilise niye dahil edilmedim diye 4.kez yazıyorum unuttum dersin canın sağolsun ama görmezden gelmesen keşke.