- 2,475
- 348
- 83
Bize site içi mesaj geldi sago ve bazukacı çıktıgı an etkinlik olacak diyeaynen bende ki durum da bu.bu moderatörün bize gıcığı mı var yoksa ?
Bize site içi mesaj geldi sago ve bazukacı çıktıgı an etkinlik olacak diyeaynen bende ki durum da bu.bu moderatörün bize gıcığı mı var yoksa ?
Bende pis düşünmeye başladım çıkmamız beklenmişaynen bende ki durum da bu.bu moderatörün bize gıcığı mı var yoksa ?
Bize site içi mesaj geldi sago ve bazukacı çıktıgı an etkinlik olacak diye
Blues baskan seni de rahatsiz ediyorum lakin kingbetting sitesine 500 lira cep bank yaptim bilgileri yatirim kismindan gonderdim lakin parami yatirmadilar cok kotu magdur ettiler param kayboldu gitti sordum sorusturdum bu sorunu senin cozebilcegini soylediler baskan rica etsem ilgilenirmisin cok sikintili durumdayim daha once abim ile kardesimede aynisini yapmislardi ufak tutar kendini bilmez bi calisan yapmistir diye siteyi suclamadik lakin bu nerdeyse 3te 1 maas 10 gun calisiyorum buna lutfen yardim et tekcarem sensin cozersen sen cozersin rahatsiz ettim.
Cepbanka hiç bişe yapılamıyor hergün söyleniyor cepbank yapmayın die geçmiş olsun inşallah kurtarırsınBlues baskan seni de rahatsiz ediyorum lakin kingbetting sitesine 500 lira cep bank yaptim bilgileri yatirim kismindan gonderdim lakin parami yatirmadilar cok kotu magdur ettiler param kayboldu gitti sordum sorusturdum bu sorunu senin cozebilcegini soylediler baskan rica etsem ilgilenirmisin cok sikintili durumdayim daha once abim ile kardesimede aynisini yapmislardi ufak tutar kendini bilmez bi calisan yapmistir diye siteyi suclamadik lakin bu nerdeyse 3te 1 maas 10 gun calisiyorum buna lutfen yardim et tekcarem sensin cozersen sen cozersin rahatsiz ettim.