Hala şu çekilişler de şaibe arayanlar varya helal.olsun adam kendi kazancindan para veriyor miktar önemli değil çekilişi yapan erdem reis bile adam kazandıkça dağıtıyo r burda kimse kral Farugun oğlu değil yeri geliyor herkes sigara alacak parası olmuyo o an adamlara eyv diyeceginize şaibe aramayin not bana bişey çıkmadı ha böyle binyorum yaptım diyede bu etkinlik le ilgili acaba bana bi dönüş olurmu diye de yazdiysam namertim kabul edersemde artık böyle açık seçik sesli dusunuyorum ki o kadar kalitesiz var ki kalpleri S2/şiyor
excalibur sesli güldüm yorumuna.yok yanlış anlama yazdıkların çok güzel güzel de şu kral farukla kalplerin s2şmesine hala gülüyorum.Kral Faruk nedir yahu
Mısır'ın Son Firavunu Kral Faruk
Can çekişen siyasi atmosferi ve kökleri tarihe uzanan savaşlarıyla özdeşleyen Orta Doğu'yu anlatmaya, Orta Doğu'nun en tumturaklı oğlunun efsanesinden başlamak gerek. Orta Doğu'nun yakın tarihi Mısır Kralı Faruk'la başlar. Caz Yıllarında Kahire'de doğan Faruk, la dolce vita, Tatlı Hayat döneminde Roma'da öldü. 1936'da yakışıklığıyla göz kamaştırırken dünya magazin basınının sevgilisi, Orta Doğu'nun ise en büyük siyasi ümidiydi. 1952'de Orta Doğu gibi Faruk da mahvolmanın eşiğindeydi: şişman, kel ve nefret edilen devrik kral. Nasır'ın, perde arkasında CIA ile işbirliği yaparak gerçekleştirdiği darbe hazırlamıştı bu felaketi.
Kral Faruk, dünya milletleri arasında hak ettiği yeri almak isteyen antik bir medeniyetten yola çıktı ve büyük bir ihtimalle faili meçhul bir suikastte can verdi. İki defa Time dergisine kapak olan Faruk'un hikayesi, kralların, kraliçelerin, sultanların, paşaların öyküsüdür. Doğu despotizminin, İngiliz emperyalizminin, Amerikan ikiyüzlülüğünün öyküsü. Mısır mistismizinin, İsrail entrikalarının, Beverly Hills'li Kıptılerinin öyküsü. Başrol oyuncuları arasında Churchill, Roosvelt, Stalin, Hitler, Eisenhower, Nasır, Sedat, İran Şahı, Monako Prensi ve CIA yer alır.
Tüm Tarihin En Zengin İnsanı Mali İmparatoru Mansa Musa'dır.