- 41,602
- 45,022
- 113
BMW.
Aynen turkiyede ayni araba 4 5 katıBulgaristan'a araba alırsan aynısından 3 4 tane alınıyor herhalde burdaki fiyata göre 3 4 katı burda
Bmw diyor herkes konfor bakımından da bencede bmw yatiyor gönlüme
Diger arabayı soyluyen adam arabadan anlamıyordurBmw diyor herkes konfor bakımından da bencede bmw yatiyor gönlüme
DimiDiger arabayı soyluyen adam arabadan anlamıyordur
Dimi dostum herkes te aynı yorum bmw bmw diyor herkes bmw gönlümde bakalimAttan inip eşeğe bineceksen BMW degilde diğerini alabilirsin 😂
Yok dostum bütün aynı model aynı marka aynı yıl bmw fiyatları 70 bin tl civarında bir bokluk yok yani anlican sadece hangisi daha konfor iyi uzun yola dayanır benim gayemHmm ikisinin fiyadı yakın o sebepden bmwde kesin bi bokluk vardır yaris diyorum
Arabadan kim anlıyorki şimdiki gençlere 4 tekeri olsun yeter bende dahil 9 yıl önce arabayı sattım 9 yıldır seneye araba alacağım bi 3 sene sonra at arabası almayı planlıyorum her seneye dediğimde fiyatlar katlıyor mwDiger arabayı soyluyen adam arabadan anlamıyordur
Bmv cingeneler biniyor diye kendin diyorsun 😄😄 ozaman Toyota al japan gözün kapalı bı. Toyota güzel arabaDimi dostum herkes te aynı yorum bmw bmw diyor herkes bmw gönlümde bakalim
Bilmiyorum da ben çok uzun zamandır sıfır araba alıpta jelatinini sıyıran görmedim alınıyor da dedem yaşındaki arabalar ancakTurkiyede arabalar pahali dostlar biliyorum ölene kadar çalış yine alinmiyo
Haklısın dost doğruBilmiyorum da ben çok uzun zamandır sıfır araba alıpta jelatinini sıyıran görmedim alınıyor da dedem yaşındaki arabalar ancak
Vay amk farka baktürkiyede sandım hemen sahibindene girdim koşarak almaya gidicektim valla sonra bi baktım 450 bin tl araba