- 1,098
- 471
- 83
Beyler boğazımda çok kotu ağrı oluyor lustral 50 mg kullanıyorum cok fena sinir var bnde dişim ağrıyor birde cok fena diş ağrısı boğaza vururmu beyler hem diş hem psikıyatri randevu aldım bi bilgi verin bana lütfen cok canım acıyor
Acile git birader durumun cuddiyseBeyler boğazımda çok kotu ağrı oluyor lustral 50 mg kullanıyorum cok fena sinir var bnde dişim ağrıyor birde cok fena diş ağrısı boğaza vururmu beyler hem diş hem psikıyatri randevu aldım bi bilgi verin bana lütfen cok canım acıyor
Kardeşim siz aklinizida mi kaybettiniz acile gitsene bu ne burda konu açıyorsun kafayi hepten siyirmissiniz kumarla birlikteBeyler boğazımda çok kotu ağrı oluyor lustral 50 mg kullanıyorum cok fena sinir var bnde dişim ağrıyor birde cok fena diş ağrısı boğaza vururmu beyler hem diş hem psikıyatri randevu aldım bi bilgi verin bana lütfen cok canım acıyor
Çözüm deepthroatBeyler boğazımda çok kotu ağrı oluyor lustral 50 mg kullanıyorum cok fena sinir var bnde dişim ağrıyor birde cok fena diş ağrısı boğaza vururmu beyler hem diş hem psikıyatri randevu aldım bi bilgi verin bana lütfen cok canım acıyor
O nasıl bir hastalıkbu konularla ilgili 10.kez konu açışı bu herif hasta ama bogaz ağrısı değil bence etkileşim bağımlılığı olabilir hocam sen de en yakın psikologa görün acilen
Yaw bu arkadaşta tam rekdevelik kral hastaneye gitmek yerine sürekli buraya konu açıyor
Sebep sen nasıl bir usluptasinSen bence psikiyatri ye git hocayada ben gerizakaliyim ne yapmalıyım de
Hocam yutkunurken tam yutak kısmında bı boğumlama hissediyor musunBeyler boğazımda çok kotu ağrı oluyor lustral 50 mg kullanıyorum cok fena sinir var bnde dişim ağrıyor birde cok fena diş ağrısı boğaza vururmu beyler hem diş hem psikıyatri randevu aldım bi bilgi verin bana lütfen cok canım acıyor
İdare edecez dost foruma böyle arkadaslarda lazimYaw bu arkadaşta tam rekdevelik kral hastaneye gitmek yerine sürekli buraya konu açıyor
Yaş 11 demiHocam sakso cek gecer
Sen arkadaşın burda hastahaneye gitmek yerine,buradaki paylaşıma değilde benim uslubumami takildinSebep sen nasıl bir usluptasin
Evet aynen ona takıldım sende borç aramak yerine burda bonus vs arama ozaman dostun burda muhabbet de rahatsızlıkta herşey olur cevap verme istemediğin konuya adam belki biri iyi gelen bişey söyler diye açmış konuyuSen arkadaşın burda hastahaneye gitmek yerine,buradaki paylaşıma değilde benim uslubumami takildin
Sadece hastaneye git de yazabilirsin gerizealli felan sana yakismadiSen arkadaşın burda hastahaneye gitmek yerine,buradaki paylaşıma değilde benim uslubumami takildin
Bu adama ne söyleseler yeridir dost 250 bininci konu acısı bu şekil oyuzden bu şekil konuşuyorlarSadece hastaneye git de yazabilirsin gerizealli felan sana yakismadi