- 1,403
- 768
- 113
Basit belirlenen süre içinde yukarı mı asagı mı tahmin etbonusu aldım da nasıl çevrim yapcam bilmiyorum ya
Basit belirlenen süre içinde yukarı mı asagı mı tahmin etbonusu aldım da nasıl çevrim yapcam bilmiyorum ya
canlı destk yok herhaldehesaba girdim 109 tl var onu 319 yaptım 300 çekim verdim gelirse süper olur da zor
10 defa talep verdim en sonunda ödedilerhesaba girdim 109 tl var onu 319 yaptım 300 çekim verdim gelirse süper olur da zor
Destek max 250 diyor çekim doğrumu bu10 defa talep verdim en sonunda ödediler
jackpot çıkarsa onuda çekiyorsun galiba öyle diyorlar ama 250 evet jackpot çok çıkıyor ama hesap hareketlerinde jackpot diye yazar bana aresopsiyonda vurmuştuDestek max 250 diyor çekim doğrumu bu
destek bende niye yok mobilden mi giriyosunDestek max 250 diyor çekim doğrumu bu
valla bende çevirememiştim bi baktım hesapta 109 var 300 yaptım çekim verdim bir kaç defa gelmedi iptal edildi 250 verdim yine olmadı bu sabah bi daha 250 verdim bir baktım gelmiş missAresten bende 250 çekmiştim. Bunlarada üye oldum. Çevrimi yapamadım. Jack pot bana nedense düşmüyor 😁
Pek anlamıyorum bunların sistemi ama sanırım sana küçük jackpot düşmüş. Onuda 300 yapıp çekmîşsinvalla bende çevirememiştim bi baktım hesapta 109 var 300 yaptım çekim verdim bir kaç defa gelmedi iptal edildi 250 verdim yine olmadı bu sabah bi daha 250 verdim bir baktım gelmiş miss
olabilirde normalde jackpotu direkt çekmen lazım yükseltmek yokPek anlamıyorum bunların sistemi ama sanırım sana küçük jackpot düşmüş. Onuda 300 yapıp çekmîşsin
Olabilir sitede açık var zaten. Ben de 4 ayrı mail hesabından ayri ayrı hesap açtım deneme aldım ama ceviremedim. Jack pot düşerse bakalım. Seni teyit için aradilarmi çekimde dostumolabilirde normalde jackpotu direkt çekmen lazım yükseltmek yok
Yatırım yapmıyorum. Tc yazıyorum zaten en az 100 tane sitede tc m var. Nasıl dolandiracaklarDolandırıcılar beyler
Bonus almadan 100₺ yatırım yapıp 270₺ ödemeyen siteYatırım yapmıyorum. Tc yazıyorum zaten en az 100 tane sitede tc m var. Nasıl dolandiracaklar
yok aramadılarOlabilir sitede açık var zaten. Ben de 4 ayrı mail hesabından ayri ayrı hesap açtım deneme aldım ama ceviremedim. Jack pot düşerse bakalım. Seni teyit için aradilarmi çekimde dostum