Güncel link var mıCalındestege gir çekime tıkla çekim süresine tıkla orda mail çıkacak mail at
Güncel link var mıCalındestege gir çekime tıkla çekim süresine tıkla orda mail çıkacak mail at
Güncel link var mıkolay mı yapması bro bunu ve ne kdar sürede eklyiorlar
Ağa bunun mantığı neCekimim geldi beyler 50 lot yapin cekim verin bn payfixle verdim 1 saatte gldi
Ben de soruyorum cevap veren yok güncel link var mı dostuum.sen deŞu deneme bonusunu nasıl alıyoruz ya
Birisi su oyunun mantığını anlattsin deneme bonusu var ama bulmedigim için oynayamiyorim.Beyler jackpot kazanmışım mail geldi de bunu cekebiliyor muyum
Soldaki grafik eğiliminin artan veya azalan şeklinde oynuyorsun. Sağda 15 saniye boyunca üst dersen oynadığın süre araliginda grafik hep yukarda olmalı senin aldığın andaki değerden asagi dusmemeli.Birisi su oyunun mantığını anlattsin deneme bonusu var ama bulmedigim için oynayamiyorim.
Kayıp yaşadım 375 den giridm 😀😀😀Soldaki grafik eğiliminin artan veya azalan şeklinde oynuyorsun. Sağda 15 saniye boyunca üst dersen oynadığın süre araliginda grafik hep yukarda olmalı senin aldığın andaki değerden asagi dusmemeli.
Süre ve miktar sağda. Süreyi uzun tutarsan vereceği miktar artar gibi gibi
Bana bin verdi aresposionun linki atar mısın üstadDaha önce 1000 TL idi 250 ye dusurmusler
Aresopsiyonda 1000 TL verdi hemde 5 kat cevrimli
1000 de iyi ozaman daha çok şansın olurBana bin verdi aresposionun linki atar mısın üstad
Valla 40 dakikada hallettim ben çevrimi. Parayida 20 dk da gönderdilerkolay mı yapması bro bunu ve ne kdar sürede eklyiorlar
Kanka nasıl aldım denemeyiBana bin verdi aresposionun linki atar mısın üstad
Canli destege baglan orda 1000 tl deneme yaziyor tikla ona 15 dkka incinde eklnirBen de soruyorum cevap veren yok güncel link var mı dostuum.sen de
Evet cekebiliyorsunBeyler jackpot kazanmışım mail geldi de bunu cekebiliyor muyum