- 155
- 103
- 43
Ödeme alan ya da tokatlanan kimse yok mu bizi de bilgilendirsin ona göre yatırım yapalım?
Valla bende çevrimi yaptım beklıyorumÖdeme alan ya da tokatlanan kimse yok mu bizi de bilgilendirsin ona göre yatırım yapalım?
Sanırım süresi doldu kardeşim bonus aktif görünmüyorNasıl alıyoruz bu bonusu
Aynen bende, 2.500 beklemede. Hiç umudum yok bu siteden ama yatarsa ilaç olacak.cekim yapan yokmu cevrim bitti bekliyoz oyle
nerde kredi karti kardesim butun yontemler var ya nereye bakiyo gozleriYatırım sadece kredi kartı ile sakın üye olup yatırım yapmayın kredi kartı bilgilerinizi çalacaklar sakın konu kilit
kral vallha dogru soyluyon canliya da baglaniyom hani agizlarini ariyom hesabi hic oyle seyde degiller ama gelcek gibi duruyo odeme ama insan tedirgin oluyo yaniAynen bende, 2.500 beklemede. Hiç umudum yok bu siteden ama yatarsa ilaç olacak.
Ona bakarsan adamın biri kredi kartı harici ödeme yok kart bilgilerini çalacaklar dolandırıcı bunlar diyor ama öyle değil bir çok yatırım yöntemi mevcut. 1 kişinin demesiyle olmuyor o işler, genele bakmak lazım kralAdam para yatırdım hesabım kilitlendi diyor, hâlâ çekim alan var mı diye soran ESKİ ,deneyimli !!!! benim gibi kaşar elemanlar var.Sizi anlamak mümkün değil ve anlamak istemiyorum da..Ne haliniz varsa görün.
Bonusu çevirdim, oynamaya devam ettim 1000 lirayı iniyorum, çıkıyorum akıyo oyunlar.Geçmiş olsun 🫤 ben tüm bakiyeyi harcadım para kalacaksa onlara kalmasın
Ne bileyim eskiden böyle merdiven altı bir site ödeme yapmıştı Buda yapar sandımSite ben dolandırıcıyım diyo zaten niye yatırıyon
Ben bu arkadaş iın böyle savunmasına sinir oldum senden ricam var o zaman çevrende yakın seni tanıyan evini adresini bilen arkadaşlara önersene siteyi yatırım tapıp çekim yapsınlar biOna bakarsan adamın biri kredi kartı harici ödeme yok kart bilgilerini çalacaklar dolandırıcı bunlar diyor ama öyle değil bir çok yatırım yöntemi mevcut. 1 kişinin demesiyle olmuyor o işler, genele bakmak lazım kral
Canlı destek kapalı kardeşim nasıl bağlanıyorsunkral vallha dogru soyluyon canliya da baglaniyom hani agizlarini ariyom hesabi hic oyle seyde degiller ama gelcek gibi duruyo odeme ama insan tedirgin oluyo yani
SENİN HESABIMI KAPATTILAR KARDEŞİMBonusu çevirdim, oynamaya devam ettim 1000 lirayı iniyorum, çıkıyorum akıyo oyunlar.
Baktılar ki yatırım yapmayacak bu..
HESABINI SİLELİM!!
Ne diyorsun dostum insanların boğazına bıçak mı dayıyoruz yatırım yapsınlar diye. O kadar insan içinden illa yatırıp netice söyleyen birileri olacaktır. Ne alakası var araştırmayalım mıBen bu arkadaş iın böyle savunmasına sinir oldum senden ricam var o zaman çevrende yakın seni tanıyan evini adresini bilen arkadaşlara önersene siteyi yatırım tapıp çekim yapsınlar bi
CANLI DESTEĞE BİLE BAĞLANILMIYOR KARDEŞİM SAAT 11 OLDU BU SİTEDEN HAYIR GELMEZ HAVADAN KİMSEYE 2500 ÖDEMEZ BU SİTE BOŞA BEKLIYORUZ BENİM UMUDUM KALMADINe diyorsun dostum insanların boğazına bıçak mı dayıyoruz yatırım yapsınlar diye. O kadar insan içinden illa yatırıp netice söyleyen birileri olacaktır. Ne alakası var araştırmayalım mı
Tehlikeli siteleri önerme mantığında güven mantığında yorum yapma aslan parçası burada herkes akın teriyle akşama kadar para kazanıp kumar oynuyor bari şerefiyle şavaşa savaşa kaybetsin kaybeden bu siteler gibi attım oltayı bekliyorum balığı tuzaklarına düşmesinler. Benim nakit gitti önemli değil ben denemek istedim sadeceNe diyorsun dostum insanların boğazına bıçak mı dayıyoruz yatırım yapsınlar diye. O kadar insan içinden illa yatırıp netice söyleyen birileri olacaktır. Ne alakası var araştırmayalım mı