Betvar 4 de çekim verdim hala bekliyor 17k bi sıkıntı yaratır mı destek en kısa sürede sonuçlanacaktır diyor 4 saati de geçti hatta nasıl yapabilirizBuyur gardasim
Betvar 4 de çekim verdim hala bekliyor 17k bi sıkıntı yaratır mı destek en kısa sürede sonuçlanacaktır diyor 4 saati de geçti hatta nasıl yapabilirizBuyur gardasim
Bitane burda mahlukat tahrik etmisdi beni bende hakkını verdim kalirmiym hiç zerre birakmam ondan sonra ceza aldık isde bundan sonra çok farklı olucak hersey ridom bak gör seyret sadece canmNoldu renktasim maçtan dolayı mı ban yedin
Sponsor burası o siteye rahat ol gelir kardeşim dert etme öder betvarBetvar 4 de çekim verdim hala bekliyor 17k bi sıkıntı yaratır mı destek en kısa sürede sonuçlanacaktır diyor 4 saati de geçti hatta nasıl yapabiliriz
Biraz sakin ol renktasim boşver takma kimseyiBitane burda mahlukat tahrik etmisdi beni bende hakkını verdim kalirmiym hiç zerre birakmam ondan sonra ceza aldık isde bundan sonra çok farklı olucak hersey ridom bak gör seyret sadece canm
Evet sponsor diye oynuyorum zaten de 4 saat neden bekledi hala anlamadımSponsor burası o siteye rahat ol gelir kardeşim dert etme öder betvar
Öder öder sennhabire baglan canlıya dostEvet sponsor diye oynuyorum zaten de 4 saat neden bekledi hala anlamadım
Hep aynı şeyi söylüyor en kısa sürede falanÖder öder sennhabire baglan canlıya dost
2fa aç sen ne olur ne olmazBetvar 4 de çekim verdim hala bekliyor 17k bi sıkıntı yaratır mı destek en kısa sürede sonuçlanacaktır diyor 4 saati de geçti hatta nasıl yapabiliriz
Açtım da böyle neden yapıyorlar anlamış değilim hala2fa aç sen ne olur ne olmaz
Bazı siteler 8 10 saatte odeyebiliyor kardeş.oder merak etmeAçtım da böyle neden yapıyorlar anlamış değilim hala