- 18,033
- 10,017
- 113
Basavurup onaylandıktan sonra geliyor kankaBen sadece üye oldum kimlik doğrulama yapmadım eve kart gelir mi evdekiler mahveder beni
Basavurup onaylandıktan sonra geliyor kankaBen sadece üye oldum kimlik doğrulama yapmadım eve kart gelir mi evdekiler mahveder beni
Görmediysen tekrar borçlandığını nerden biliyonkumardan borç ödeyeni görmedim ödese bile 1 ay içinde aynı borç tekrardan oluyor
kumarbaz adamın her zaman paraya ihtiyacı vardır.bugun ödese yarın gene alacak.Görmediysen tekrar borçlandığını nerden biliyon
Geçmiş olsun banada 40k limit verdi yedim hepsini salak gibi, kara kara düşünüyom şimdiBu arada dostlar 40 bin borcumu ödedim
Gerisi kumarda p.c oldu
Gene beş parasısız geçmiş olsun
Yaw onun hayati yalan hayal aleminde yasiyor o.onun yazdiklarini ciddiye alma senhocam biraz şansını bulaştır bana
Bozdurma islerine girme.git bi tekel ile anlas sigara al 101den 5er lira zararina ver tekele max %8 zarar edersin tekelinde isine gelir senindeBeyler bu veresiye limitini nereye bozduralbilirim acaba 7 limit var faturaları odemem lazım zor durumdayım elde avucta bir bu var
Hesaba veya hangi siteye atabilirim biliyor musun kassa olmadı şuanBeyler bu veresiye limitini nereye bozduralbilirim acaba 7 limit var faturaları odemem lazım zor durumdayım elde avucta bir bu var
KassaHadiyi şuan hicbiryer kabul etmiyor mu
Kart uygun değil diyor dost
UptionKart uygun değil diyor dost
Canımın içi Hadiye gir karta tıkla altta masterkart bağlami etkinleştirme bisey yazıyo ona bas sonra kassaya girKart uygun değil diyor dost
Limiti bozdurabildinmi acaba banada iletirmisin bulduğun kişiyiWm aracından birini buldum 3.5k bozuma 2100 veriyor iyimi sizce arkadaşlar