- 1,838
- 992
- 113
Bonusu vermiyorlar arkadaşlar hepsi hikaye
Knka oduo sorun olursa burdayim link bnm linkim100 tl cekim sarti yerine getriosanCekim verdim ceken var mi oduyor mu
Bu arkdslar nasil almis hikaye diosinzBonusu vermiyorlar arkadaşlar hepsi hikaye
Talep verdim dostum ilgilende odesinler bi zahmetKnka oduo sorun olursa burdayim link bnm linkim100 tl cekim sarti yerine getriosan
Transaction failed diyor cevrim bittiği haldeKnka oduo sorun olursa burdayim link bnm linkim100 tl cekim sarti yerine getriosan
Kanka guncellemeyince sayfayi bende de oyle oluyordu dandik gibi ama cekim talebi verdim bakalim hesabi kapatacaklar mi odeyecekler miBu sitenin oranları hack li gibi ne iniyor ne çıkıyor
Dost hangi yöntemle verdin benimkini kabul etmiyorÖderse bilgi veririm yoksa bosa ugrasmayin
PayfixDost hangi yöntemle verdin benimkini kabul etmiyor
Aldinda dostum ben cekim talebi verdim en ufak bi umudum yok bu sitenin para odeyecegineBeyler ben aldım sms geldi dedim linkte üye oldum kullanıcı adı söyledim 25 tlm eklediler
Dostum hala odemediler bi el at şu olayaKnka oduo sorun olursa burdayim link bnm linkim100 tl cekim sarti yerine getriosan
Papara, havale deniyorum yok olmuyorSen hangi yontemle denedin
Valla ben payfixle yaptim ilk denemede oldu cevrim tamam dimi seninPapara, havale deniyorum yok olmuyor
Tamam kanka da bilemedim şimdiValla ben payfixle yaptim ilk denemede oldu cevrim tamam dimi senin