Site 1000 lira ödeyemezse kapatsın yaniOda olabilir dostum çok kişide çekmedi şuan 3 4 gördüm
Site 1000 lira ödeyemezse kapatsın yaniOda olabilir dostum çok kişide çekmedi şuan 3 4 gördüm
Aga sonradan 1000 yap 200 çek olmasındaHala isleme alinmadi gibi bakalım 😂
Umarım olma ama öyle demedi canlidada min Max 200 dedi OKEY dedim bendeAga sonradan 1000 yap 200 çek olmasında
Bizde bekledik aldık erken alsaydınPaylaşmayın kardeşim söyle siteler tam 1 buçuk saat bekledim 3 kere canlı destekte tam sıra yaklaşıyor dönüp kaliyor
Kardeşim normalde bende aldığım bonusları paylaşmıyordum da bana niye sinirlendin anlamadım iyi bida paylaşmayız kardeşimPaylaşmayın kardeşim söyle siteler tam 1 buçuk saat bekledim 3 kere canlı destekte tam sıra yaklaşıyor dönüp kaliyor
Bende okey dedim yapamadım :dUmarım olma ama öyle demedi canlidada min Max 200 dedi OKEY dedim bende
Alıp almamak senin elinde? Adam faydası dokunur diye paylaşmış.Paylaşmayın kardeşim söyle siteler tam 1 buçuk saat bekledim 3 kere canlı destekte tam sıra yaklaşıyor dönüp kaliyor
Aga herkes paylaşınca ben alıyom dedim bu sefer ben yapayım bari gördüğüm şeye bak bonus alamadığım yerlerde girip alıyordumAlıp almamak senin elinde? Adam faydası dokunur diye paylaşmış.
Aga darla desteği atarlar inşallahOdemesi gelen varmı odemeyecek gibi duruyor bu site
Benim ödemem geldi paylaşan arkadada teşekkürlerGelen yok düzenleme bile yok
Rica ederim tebrik ederim 😊Benim ödemem geldi paylaşan arkadada teşekkürler