- 867
- 287
- 63
Banada siraniz gelince aricaz dediler arayan falan yok
Sugar rushda oyuna atti 200 odedi payfix cekim verdim bakalim odiceklermi oderlerse yazcam
Kimdi seni arayanın ismiEvet arkadaslar 5 dkda geldi paylasan kisi cok saol ben su taktikle aldim dedim ben arandim fs ekliceklerdi halbuki ole bise yok sonra dediler tamam ekliyelim eklediler cektim sizde boyle diyin aranarak davet edildiginizi soyleyin
Bonus vermiyor
Bende öyle yaptım size tekrardan arama olacak dedi bakalım olacak mı 😂Kendinizi ağırdan satın beyler böyle sitelerde. Ödemiyorlardı parayı ben de başladım kolpaya işte ben profesyonel kumarbazım siteniz hoşuma gitti büyük yatırımlarım olabilir ama önce çekim hızını test etmem gerek büyük işlemler yapıyorum vs vs diye. Önce parayı ödediler hemen şimdi de bana özel müşteri desteği tahsis ettiler. Sitede olmayan bonuslardan verdiler. Çark kodları verdiler… Halbuki cebimde 5 kuruş yok. 😁😁 Azra hanıma selamlar bunu gorurse sovmesin
Rica ederim tebrik ederim 😊Evet arkadaslar 5 dkda geldi paylasan kisi cok saol ben su taktikle aldim dedim ben arandim fs ekliceklerdi halbuki ole bise yok sonra dediler tamam ekliyelim eklediler cektim sizde boyle diyin aranarak davet edildiginizi soyleyin
Bu site para falan ödemez.canli desteği olmayan bir siteden bir halt cikmaz.boyle sitelere benim gibi yapın.3 tane çakma üyelik açtım ve eklenen 107 tl yi eğlence olsun diye oynadımBonus vermiyor
Pardon beyler konu başlığı karıştı.bordobet wattsaptan konuştuk bugün.100 istedik fs bize 50 verdi.oynadik kaybettik.100 vermediği için de yatırım yapmayacagimi yazdım bende.Bu site para falan ödemez.canli desteği olmayan bir siteden bir halt cikmaz.boyle sitelere benim gibi yapın.3 tane çakma üyelik açtım ve eklenen 107 tl yi eğlence olsun diye oynadım
Hangi siteyi diyon knkBu site para falan ödemez.canli desteği olmayan bir siteden bir halt cikmaz.boyle sitelere benim gibi yapın.3 tane çakma üyelik açtım ve eklenen 107 tl yi eğlence olsun diye oynadım
Sorun yok knkPardon beyler konu başlığı karıştı.bordobet wattsaptan konuştuk bugün.100 istedik fs bize 50 verdi.oynadik kaybettik.100 vermediği için de yatırım yapmayacagimi yazdım bende.