Zafen aynı gece başlayan aynı lig aynı andaki iki maça alt almak risk biri kesin patlar üst de öylecok rahat gelen maç uzatmaya gitmiş üzdü kral
Zafen aynı gece başlayan aynı lig aynı andaki iki maça alt almak risk biri kesin patlar üst de öylecok rahat gelen maç uzatmaya gitmiş üzdü kral
yapacak bisey yok 20 maç daha yapsalar bu kadar sayı çıkartamazlar şans meselesi iştecok rahat gelen maç uzatmaya gitmiş üzdü kral
Neyse cevap vermicem kuponlarlari gördün çatır çatır catladin dimi yeni kalktım bu aradada kanka fosur fosur yatiyom kuponlarım saolsun))Yeminle donun yoktur senin birde borç kapattım diyorsun ayranın yok icmeye atla gidiyorsun scmaya
dostum emin ol senin kazandığın paralar kadar benim kaybım vardır bu devirde 3knın değeri mi var yeri geliyor günde buraya 5 10 kupon paylaşıyorum senin 10 günde alamadığını 2 saatte harcayan kisileriz biz .Kendini bisey zannetme yani cokta uyuma kayıp halinde donunu bile bulamazsınNeyse cevap vermicem kuponlarlari gördün çatır çatır catladin dimi yeni kalktım bu aradada kanka fosur fosur yatiyom kuponlarım saolsun))
Ali Kınık ne diyor.. OLSUN OLSUNN...dostum emin ol senin kazandığın paralar kadar benim kaybım vardır bu devirde 3knın değeri mi var yeri geliyor günde buraya 5 10 kupon paylaşıyorum senin 10 günde alamadığını 2 saatte harcayan kisileriz biz .Kendini bisey zannetme yani cokta uyuma kayıp halinde donunu bile bulamazsın
Asil Nba oynanmaz Nba de artik acik acik sike yapılıyor. Baskette Almanya ligi Türkiye 2.liği Estonya-letonya ligi-aba ligi -hırvatistan ligi polonya ligi bunları oynamak gerekAbi 132 üst alıyoruz kadın basketbol iy devre arası bitiyor barem 148 tm diyoruz geldi bu
Son beş dakika barem 134 e düşüyor ordanda son parayı üste basıyoruz 129 sayı çıkıyor. Bu basketbolda ciddi diyorm şans işi ama en iyisi alt bahsi ..üst alinmaz NBA dışında an iyisi alt eskiden hep alt alirdm